2777
2789
عنوان

فیلم جیران: خواجه ها تو حرمسرا وظیفشون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 81 پست

خدمت به زنای حرمسرا

۲نوع خواجه داریم کسی که تو بزرگسالی خواجه شده و این آدمارو میبردن پیش زنای حرمسرا که بهشون خدمت کنن چون قدرت بدنی بالاتری داشتن نسبت به زنا و قدرت جن.سی هم نداشتن که خطری برای زنای حرمسرا داشته باشن

دومی خواجه هایی بودن که تو سن ۱۴.۱۵ سالگی یا کمتر خواجه میشدن چون صدای پسرا تو این سن از نظرشون ناز و جذاب بوده و اینارو شاه یا زنای شاه برای کارای به شدت کثیف استفاده میکردن مثل رقصیدن تو مجالس و آواز خوندن و ...

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
الت تناسلی ندارن

مگ میشه😐😐😐😐

مطمئنی؟؟؟

از محالاتِ همچین چیزی

فکر میکنم عقیم باشن

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان قدیم خواجه فروختن تجارت بوده  مردهای تنومند رو اخته میکردن ب عنوان نگهبان حرمسرا کسی که م ...

بیچاره ها 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
آخ انقد ذهنم درگیره سرچم کردم چیری دست گیرم نشد اصلا خواجه یعنی چی  یعنی غریزه ی جنسی ندارن ...

زنای حرمسرا و شاه رو دستشون میسپاردن

مرد ک نمیتونسته کنار زنای شاه باشه

خواجه میکردن از همون بچگی ، یعنی الت تناسلی رو کلا قطع میکردن و توی دربار اموزش میدیدن

بنابراین میل جنسی نداشتن و کاریم جز خدمت نمیتونستن بکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چیییی؟یعنی چی در خدمت؟خب چرا خدمتکار زن نمیزاشتننن؟

خب خیلی کارها از دست زنا برنمیومد خدمتکار بودن به قوی بودن نیاز داشت منتها برای اینکه به زنای حرمسرا چشم نداشته باشن عقیمشون میکردن واسه همین ریش و سبیل نداشتن

مگ میشه😐😐😐😐 مطمئنی؟؟؟ از محالاتِ همچین چیزی فکر میکنم عقیم باشن

آلت تناسلی دارن

بیضشون رو تخلیه میکنن

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
تو واقعیت فکر کنم ناصر خواهر جیران رو هم میگیره

ابلفض😂😂😂من یه حسی بهم گفت سلمان عاشق خواهر جیران میشه😂

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
یاخدا خودشون چجور قبول میکردن؟یعنی واقعا شغلی بهتر گیرشون نمیومده یا اینکه افتخارمیدونستن؟

کی دلش میخواد اخته بشه؟ اجبار بوده 

برده هایی که ب غنیمت گرفته میشدن یا اسیران جنگی 

خیلی از تجار هم برده میخریدن و اخته میکردن

نمونه ش میرزا یعقوب از خواجه های حرمسرا فتحعلی شاه بود و ب اجبار اخته شده بود 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
چیییی؟یعنی چی در خدمت؟خب چرا خدمتکار زن نمیزاشتننن؟

بالاخره همش که کنیز و کلفت نمیشد باشه، نوکر هم میخواستن... برای اینکه بتونه تو حرمسرا رفت و آمد داشته باشه به خاطر اعتقاداتشون، خواجه می کردند ...

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟