۲نوع خواجه داریم کسی که تو بزرگسالی خواجه شده و این آدمارو میبردن پیش زنای حرمسرا که بهشون خدمت کنن چون قدرت بدنی بالاتری داشتن نسبت به زنا و قدرت جن.سی هم نداشتن که خطری برای زنای حرمسرا داشته باشن
دومی خواجه هایی بودن که تو سن ۱۴.۱۵ سالگی یا کمتر خواجه میشدن چون صدای پسرا تو این سن از نظرشون ناز و جذاب بوده و اینارو شاه یا زنای شاه برای کارای به شدت کثیف استفاده میکردن مثل رقصیدن تو مجالس و آواز خوندن و ...
آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگیست ، تاخیر را باور نکن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمان قدیم خواجه فروختن تجارت بوده مردهای تنومند رو اخته میکردن ب عنوان نگهبان حرمسرا کسی که م ...
بیچاره ها
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
چیییی؟یعنی چی در خدمت؟خب چرا خدمتکار زن نمیزاشتننن؟
خب خیلی کارها از دست زنا برنمیومد خدمتکار بودن به قوی بودن نیاز داشت منتها برای اینکه به زنای حرمسرا چشم نداشته باشن عقیمشون میکردن واسه همین ریش و سبیل نداشتن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
مرسی که تصحیحیشون میکنی.... چرا فکر میکنن اصلی رو قطع میکردن 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ دوستان ایشون درست میگن .... زیاد هم بوده، نه فقط ایران... کشورهای دیگه هم ...