مرسی که تصحیحیشون میکنی.... چرا فکر میکنن اصلی رو قطع میکردن 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ دوستان ایشون درست میگن ...
اره تو فبلم خرم سلطان هم خواجه داشتن
سمبل خان
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
خیلی وحشتناک بوده یادمه یه کتاب راجبش خوندم که تجار برده هارو اخته میکردن و خیلی از برده ها ب ...
خیلی اطلاعاتت بالاست
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
خیلی وحشتناک بوده یادمه یه کتاب راجبش خوندم که تجار برده هارو اخته میکردن و خیلی از برده ها ب ...
من یک کتابی در مورد صدر اسلام میخوندم ، یکی از قبیله ها زنهاشون این کار رو با اسیرها میکردن.... بعدا پیامبر اون شخص رو آوردن توی خونه خودشون و از بقیه هم مخفی کردن خواجه شده.... ولی خیلی وحشتناک بود ماجرا رو که تعریف کرده بود...