2777
2789
عنوان

فیلم جیران: خواجه ها تو حرمسرا وظیفشون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 81 پست
بیچاره ها 

خیلی وحشتناک بوده 

یادمه یه کتاب راجبش خوندم که تجار برده هارو اخته میکردن و خیلی از برده ها بخاطر عفونت و خونریزی شدید میمردن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که تصحیحیشون میکنی.... چرا فکر میکنن اصلی رو قطع میکردن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دوستان ایشون درست میگن ...

اره تو فبلم‌ خرم سلطان هم خواجه داشتن 

سمبل خان 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خیلی وحشتناک بوده  یادمه یه کتاب راجبش خوندم که تجار برده هارو اخته میکردن و خیلی از برده ها ب ...

خیلی اطلاعاتت بالاست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خیلی وحشتناک بوده  یادمه یه کتاب راجبش خوندم که تجار برده هارو اخته میکردن و خیلی از برده ها ب ...

من یک کتابی در مورد صدر اسلام میخوندم ، یکی از قبیله ها زنهاشون این کار رو با اسیرها میکردن.... بعدا پیامبر اون شخص رو آوردن توی خونه خودشون و از بقیه هم مخفی کردن خواجه شده.... ولی خیلی وحشتناک بود ماجرا رو که تعریف کرده بود...

میشه بیشتر بگی 

شاه واقعا عاشق جیران میشه یعنی دیگه بعدش هیچی زن نمیگیره و زنای دیگشو محل نمیده؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
اره گلم ولی سوگولی اصلیش این بود 

جیران بالاخره عاشقش میشه یا نه 

سیاوش چی میشه معلوم نیست