2777
2789
عنوان

کسایی ک از واتساپ سر در میارن

146 بازدید | 19 پست

سلام .دوستان من با شماره مجازی وارد واتساپ شدم میخوام به یکی ناشناس پیام بدم .ولی نیومده تو مخاطبین واتساپم.بعد رفتم تو مخاطبین گوشیم رو اسمش زدم از اونجا وارد صفحه واتساپش شم ک اصلا واتساپ نمیاد براش در صورتی ک عضو واتساپه.

خو شاید وات نداره 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرف اون اینطوری تنظیم کرده که اگر شماره ای رو سیو داره. میتونند واتساپش رو ببینند. تا اون نخواد ...

اخه با اون واتم اون شمارمو نداره ولی صفحش برام میاد و هم میشه پیام داد

خب داره برای همین تعجب کردم 

خو پس  یه جوری تنظیم کرده تا وقتی خودش نخواد نمیتونی بهش پی ام بدی 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

انگشتت رو روی برنامه ی واتساپ نگه داره یه صفحه باز میشه برو تو اطلاعات برنامه بعد  برو قسمت دسترسی ها . بعد مخاطبین تلفن مکان هرچیزی که وجود داره رو روشن کن .... بعد بیا بیرون یبار نت گوشیت رو خاموش روشن کن ببین درست شد یانه خبرشو بده

انگشتت رو روی برنامه ی واتساپ نگه داره یه صفحه باز میشه برو تو اطلاعات برنامه بعد  برو قسمت دست ...

ممنونم عزیزم الان میرم امتحان میکنم خدا کنه درست شه .خیلی واجبه کارم 

یبار دیگه واتساپ رو حدف کن دوباره نصب کن . موقع نصب شدن ازت  دیدی میپرسه میخوای به مخاطبین وصل ...

اخه شماره مجازی خریدم  اگه حذفش کنم دیگه نمیتونم باهاش وارد شم