2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 217 پست
من نوشتم ک متعصب و غیرتی غیرتش برام معنی قشنگی داره ولی تعصبش ازار دهندس معنی غیرت و تعصب باهم فرق ...

اگه خواسته هات براش مهم بود که میزاشت ادامه تحصیل بدی؟؟

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فقط  تو ذهن خانماست ک میگن نه این، اون غیرتی نیس ک فک میکنید غیرت ی چیز دیگس غیرت یعنی حمای ...

نظراتمون متفاوته

چون من عادت دارم روش و معني صحيح كلماتو توو زندگيم بكار ببرم 

شخصا غيرتو محدود كردن نميدونم

مگه اينكه بقول يسري از كاربرا ك الان گفتن اجازه بيرون رفتن و حق انتخاب رو نداشته باشن و مثل اسير باشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

و راضی هستین؟ البته اگه خواستین جواب بدین

اخه کی با این شرایط راضیه؟ 

مگه اینکه عاشق  اسارت باشه 

که متاسفانه من متنفرم 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
دین نگقته زن ناقص العقله اینو مطالعه بفرمایید لطفا

دین خیلی چیزا گفته

من نمیتونم برات توضیح بدم اینقد تو جاهلیت موندید ک حتی جرات ندارید یکی انتقاد کنه مبادا حقیقتو بگه و مطمئنم برام گزارش میزنید

اگه خواسته هات براش مهم بود که میزاشت ادامه تحصیل بدی؟؟

غیر حضوری گذاشت الانم میگه لخون تا اخر عمرت بخون غیر حضوری

بعد من فقط خواستم درس خوندن نبوده

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

خداروشکر ک دوس پسرم اصلاااا این محدود کردن و گیر دادن به حجاب و این‌مسائل رو نداره .. همیشه هم‌پشتم بودهه .. حمایتم کرده همممههه جوره .. معنی غیرت رو هم به درستی به جا اورده .. غیرت این نبس ک بزنه توسرتو بگه ارایش نکن و لباس روشن نپوش و با مرد حرف نزنو اینا 

میدونم چی میگی، اوایل آشناییمون کلا به من میگفت مانتو و روسریت سیاه باشه،آرایش اصلا نمیزاشت بکنم در ...

اخه یعنی چی رنگش سیاه باشه 😤😤 میگفتی بیخود میکنی رنگ لباسمم میخوای تعیین کنی

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
وای منم همینجورن.... همچین خوبم نیست به نظرم... آدم خستع میشه بخدا

من تو خونه مامانم داداشم اینجوری بود

الان شوهرم 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها غیرت و بد معنی نکنید لطفا 

غیرت یعنی یه زن کنار یه مرد خوشحال باشه بخنده و... من هر وقت یه زوج این جوری میبینم میگم چه مرد باغیرت که نمیزاره زنش ناراحت بشه

اینکه مرد با زور چادر سر زنش کنه و نزاره تنها بره بیرون و کتکش بزنه و... رو غیرت نمیگن،غیرت چیز خیلیییی قشنگیه اگه درست معنی بشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان