الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
تعادل نداره دیگه چرا چون تربیت غلطه چون خودمون ب مردا این اجازه رو میدیم
میدونم چی میگی، اوایل آشناییمون کلا به من میگفت مانتو و روسریت سیاه باشه،آرایش اصلا نمیزاشت بکنم در حالی که اون موقعی که همو دیدیم و عاشق شدیم من کلا آرایش کرده و آزاد بودم
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
اول باید بدونیم ک اصن تعبیر تو از غیرت چیه .... یکی غیرت رو محدود کردن در حجاب یا هر چی دیگه میدونه .. یکی ام مثل من غیرت رو در این میبینه ک طرف مقابلش نزاره تو دلت آب تکون بخوره و همه جوره پشتت باشه و حمایتت کنه
میدونم چی میگی، اوایل آشناییمون کلا به من میگفت مانتو و روسریت سیاه باشه،آرایش اصلا نمیزاشت بکنم در ...
دقیقا مثل من من خیلی ازاد بودم همه جوره میپوشیدم میگشتم دانشگاه میرفتم ولی ب دانشگام گیر میداد ارایشم لباسم صحبتم با دیگران حتی گاهی میگه از فروشنده مرد خرید نکن