2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 217 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣 من مجبور شدم نصف کارشناسیمو غیر حضوری بخونم متاسفانه 😔

ای باباا پس اوضاع تو خرابتره خواهر    خدا صبرت بده، حیف که خیلی می خوامش و میدونم اونم دوستم داره خیلی، و از دبیرستان باهم بودیم باهم کنکور دادیم و هزار تا خاطره...وگرنه ولش میکردم   

عزیزم غیرتی نیس شوهرت .. شوهرتو ببر دکتر چون مشکل داره... شوهر اگه غیرتیه نباید تورو ناراحت کنه .. ن ...

من نوشتم ک متعصب و غیرتی

غیرتش برام معنی قشنگی داره ولی تعصبش ازار دهندس

معنی غیرت و تعصب باهم فرق داره جفتشو کامل درک میکنم 

متعصبه چون نمیراره جایی برم چون نذاشت ادامه تحصیل بدم    

غیرتیه چون براش مهمه خواسته هام و پاسخگو هست

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

غیرت خیلی اشکال مختلف داره.

نمیشه با چند جمله بگی.

ولی خوب چیزی هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
متوسطه  میگه پوششتو رعایت کن من چادری نیستم ولی رعایت می کنم  و میگه با فروشنده های مرد ...

البته غیرت اینا نیست هاا چون درمورد رفتارش پرسیدین گفتم 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

غیرتی با بد دل فرق داره 

خود عشق سابق من بهم گفت ک 

من حساسم همجا با خودم باش 

سرکار نرو 

پروفایل واستوری نزار ‌‌

__  اینا یعنی بد دلی 

ولی غیرت بنظرمن یعنی اینکه زنشو با ارزش بدونه 

نزاره کسی بهش توهین کنه حامی ش باشه

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

غیرتش در این حد که اگه کسی بهم ضرر یا آسیب بزنه دهنشو سرویس میکنه زن و مرد هم فرق نداره بعد کلا همه جا به پیشرفتم کمک میکنه نمیزاره کسی بهم توهین کنه تشویقم‌میکنه

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ای باباا پس اوضاع تو خرابتره خواهر     خدا صبرت بده، حیف که خیلی می خوامش و میدونم اونم د ...

❤❤❤منم از ۱۵ سالگی باهاش دوست بودم الانم ۶ ساله زنشم یکم بیشتر البته

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
چقدر سخته اینجوری خدا صبرت بده و همسرت رو هم یکم هدایت کنه والااا

قابل هدایت نیست

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
وقتی پرورش یافته فرهنگ و دینی هستن ک میگه زنان ناقص العقلن و نمیتونن تصمیم بگیرن معنی غیرت همین میشه ...

دین نگقته زن ناقص العقله اینو مطالعه بفرمایید لطفا

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟