کی گفته واقعا ؟ کره ای ها حتی زناشون هم خیلی غلیظ ارایش نمیکنن پوست خودشون صاف
نه عزیزم ارایش میکنن تو پشت صحنه ی فیلمی دوربین اومد سمت پسره با استرس گفت وای کرم نزدم پوستم خوبه؟ عمل هم که خیلی میکنن زن و مرد تحقیق کن ان شالله که فکر شما درست باشه😀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خدایا من نصف قسمت اخرش مونده😂 دیگه یه چنتا فیلم قشنگ بگو من بعد این ببینم😂
هاها بزنم اسپویل کنم؟بیخیال گنا داره😂🎈💔
سریال حتما از لی دونگ ووک باشه یا هرچی بود بود؟ 😁
زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن! هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...!
یکی از دوستام به یکی از این بازیگرهای کره ای دایرکت داده بود بعد اون بازیگره هم یه پیام داده بود پاک کرده بود😐یعنی اصلا باورم نمیشد حتی دایرکتاشونو نگاه کنن.البته بعد هم دوستم بلاک و انفالوش کرد😂
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)