2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 363 پست
قیافه هاشون خوبه ولی اسی جون میدونی اینا خیلی عمل کردن تا اینی که میبینی شدن

اره میدونم ولی بازم جذابن مقل ایرانی ها الان بهاره رهنما نیکی کریمی سنشون جای بابا بزرگ‌منه ولی جوونن

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
لامصبها چقدر این کره ایها خوشگلن، حیف که نمیشه رفت کره، کره ای هم بلد نیستیم

کره ایها پسراشون بیشتر از دختراشون ارایش میکنن همش ارایشه

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیبایی هر جایی یه معیاری داره و از نظر من همشون غلطن همه ادما زیبان مهم نیست اهل کجان و رنگ پو ...

عزیزم خیلی قشنگ مینویسی 💖💖👏👏👏👏

والا از مال ما بهتره حسن زاده غلام زاده میردامی چرت و پرت

عزیزم شماهم که داری توهین میکنی اونم تو چیزی که خودشون تو انتخابش نقشی نداشتن گرچه مهم شخصیتو انسانیت ادمه واسم وفامیل سرزمینو نژادت میخواد هرچی باشه 

به نظرم لی جونگ سوک از همشون خوشگل تره اما در کل بازی لی مین هو بااحساس تره.من از کیم سو هیون دو تا سریال دیدم احساس میکنم همش صورتش بی حال و بی حسه😟(مشکلی نیست که خوب نباشی و عشق من از ستاره ها اومده رو دیدم)

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
کره ایها پسراشون بیشتر از دختراشون ارایش میکنن همش ارایشه

کی گفته واقعا ؟ کره ای ها حتی زناشون هم خیلی غلیظ ارایش نمیکنن پوست خودشون صاف 

به نظرم لی جونگ سوک از همشون خوشگل تره اما در کل بازی لی مین هو بااحساس تره.من از کیم سو هیون دو تا ...

اره یخ 

لی مین هو احساسی 

لی جونگ ماشاالله صحنه های عشقی زیاد داره

لنتییییی خیلی خوبه😍✌😂 فیلم جدیدشو دیدی؟

سریال بد اند کریزی؟ اره دیدم خیلی خفنهههه

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
کی گفته واقعا ؟ کره ای ها حتی زناشون هم خیلی غلیظ ارایش نمیکنن پوست خودشون صاف 

درسته پوستشون صافه اما خیلیییی ارایش میکنن هزار تا چیز مختلف دارن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اره یخ  لی مین هو احساسی  لی جونگ ماشاالله صحنه های عشقی زیاد داره

آره😁😂👌🏻

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
اره میدونم ولی بازم جذابن مقل ایرانی ها الان بهاره رهنما نیکی کریمی سنشون جای بابا بزرگ‌منه ولی جوون ...

من راستش یه جا چهره های قبل ازعمل بعضیاشون دیدم یعنییی وارفتم قشنگ کوبیده بودن ازنو ساخته بودن یه پزشک زیبایی میگفت اینا عملای بینیشون موفقه چون بینیاشون فقط پهنه دیگه مثل ایرانیا عقابی واستخوونی نیست 

ولی یه چیزشون که خیلی عالیه قد وهیکلاشونه لامصب انگار تراشیدیشون

سریال بد اند کریزی؟ اره دیدم خیلی خفنهههه

اره خدایا من نصف قسمت اخرش مونده😂

دیگه یه چنتا فیلم قشنگ بگو من بعد این ببینم😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂