2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 363 پست
نه هنوز کدوم فیلمش قشنگ ؟

با وجود اینکه میدانم 

با بازی هان سوهی و سونگ کانگ 

یه سریالم داره در حال پخشه پارک مین یونگ و سونگ کانگ 

وای هردوتاشون عالییییین

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
نه هنوز کدوم فیلمش قشنگ ؟

راستی اسی یه یوتیوب دارم یه دختره ایرانیه که به کره رفته واسه درس ودرسشم تموم شده اونجاهم شاغل شده 😂دوست پسرکره ای هم داره😂

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولییییییییی وایییییییی الان جدیدنا کراش زدم روی لی دونگ ووک با کیم بوم اخ سگا🤐😍😂😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چشاشون چشونه عزیز دلم؟خیلی خوشگلن که  یه عکس از خودت بده ببینیم خودت چطوری ای که به بقیه اینطو ...

خودمو نمیگم کلی گفتم منظورم کلا جماعت ایرانی و اروپایی زیباترن (از نظر من😊)

عکس هم شرمنده اشنا دارم اینجا شناسایی میشم

۲۳ سالمه😐😄
کدوم فیلم کیم سو هیون ؟؟؟؟؟؟؟ لی جونگ سوک قشنگ ترینش اول دبلیو با بازی هان هیو جو یا همون دونکی& ...

سریال جدید هان هیوجو رو دیدی؟هپینس؟

وای پارک هیونگ شیک جقدر جذابهههه

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
نمیشه گفت از کی بهترن یا از کی بد ترن  کلا درست نیست بگی اره مردشونرشونو ببرن یا حتی بگی اره ...

اره دیگه همه افریده های انشان چه کره ای چه ایرانی چه چینی چه امریکاای چ افغانی همشون زیبا هستن چون خدا خلقشون کرده 

و کسانی هم که طرفداراشون هستن هم حق دارن 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
سریال جدید هان هیوجو رو دیدی؟هپینس؟ وای پارک هیونگ شیک جقدر جذابهههه

نه هنوز 

راستی طرفدار های لی مین هو پاچینکو از ۲۵مارس شروع میشه فیلم جدیدش 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
عزیزم ببین تواین سن ادم عاشق میشه یسریا عاشق خدا یسریا عاشق خانواده یسریا بازیگر یسری دوس پسر . دختر ...

من ك تشخيص نميدم كدومش زنه كدومش مرده😂

يبار عكس يكشون پروفايلش بود باباش بهم پيام داد عكس كيه گذاشته پروفايلش

ورشداشت 

از گوش گرفتن موسيقي كره اي تا طرز لباس پوشيدن و ي مدل حرف زدن و دوستاي آرمي ترمي

ميترسم گند بزنن ب درس و آيندشون 

اوايل ميگفت ميخوام برم كره فكر ميكردم برا درس ميخواد بره😐

پسرای ایرانو که نگو😂😂 

وای دوره ی سم کالج و شلوارای ساق تنگ رو یادتون هس؟

وای سممممم ترین اپشنای جهان بودن😂😂😂

داداش عکس کیم سو هیون گذاشتی نوشتی لی جونگ سوک که.. /:

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

واقعا، چقدر جالب👌👌👌

والا بخدا این کره ایا نصف قدمت و اصالت ایرانیو ندارن 

الان برو از این بچه ها قدمت کره رو بپرس سیر تا پیازشو میگن اونوقت بگی سورنا کیه هیچکس نمیشناسه😐😂

۲۳ سالمه😐😄
اها ندیدم

ازفیلم اولیه دوتاهست یکی بازرس سلطنتی خالی یکیم بازرس سلطنتی جوی اونی که خالیه رونگاه کن خیلی باحاله صحنه های حساس خیلی داره حتما نگاه کن

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
وای دوره ی سم کالج و شلوارای ساق تنگ رو یادتون هس؟ وای سممممم ترین اپشنای جهان بودن😂😂😂

همه پسرا هم لاغررر 😃😂😂😂ولی جالبه اونموقع هم غش و ضعف میرفتیم واسشون الان مسخرمون میاد😁😂

۲۳ سالمه😐😄