2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 363 پست
والا از مال ما بهتره حسن زاده غلام زاده میردامی چرت و پرت

استارتر من فیلم های کره ای فقط این تاریخی هاشونگاه میکنم که سلطنتی وپادشاهیه بالباس سنتی هاشون ☺️فیلم های مدرنشونو دوست ندارم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
مباركتون دختر خودم ١٤ سالشه بارها درگيري داشتم باهاش سر همين چيزا

اره مبارکم من دینم مال خودم حجابم به خودم مربوط شما برو لطفا دختر خودتون رو به سمت دین هدایت کنین 

من فقط یک نفر رو قبول دارم اونم قربونش برم خدا 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اونا هندی ها ما کره ای ها نسل بعدی خدا میدونه 😂

من یه دهه شصتی ولی عاشق کره ایها بودم و هستم از شاهرخ و سلمان هندی خوشم نیومده و نمیاد، کره ای ها رو عشق، همیشه هم فیلمهای کره ای رو دنبال میکنم، مثل الان که ساعت 7 سریال امپراتور دریا داره، واااای عاشق سریالهای کره ای ام

استارتر من فیلم های کره ای فقط این تاریخی هاشونگاه میکنم که سلطنتی وپادشاهیه بالباس سنتی هاشون ☺️فیل ...

اره اینارو دیدی؟

جنگ میان زنان 

ملکه هفت روزه 

عاشقان ماه 

عاشقان اسمان سرخ 

من یه دهه شصتی ولی عاشق کره ایها بودم و هستم از شاهرخ و سلمان هندی خوشم نیومده و نمیاد، کره ای ها رو ...

واقعا موافقم هرکی یک سلیقه ای داره و ما باید یاد بگیریم احترام بزاریم نه اینکه توهین کنم تو خیلی هم تاپیک بها به گلزار تتلو و ...  توهین میشه این اشتباه مگه گناه کرده طرف 

مثل دین هرکس یک دینی داره ولی قرار نیست با هم مبارزه کنن

مباركتون دختر خودم ١٤ سالشه بارها درگيري داشتم باهاش سر همين چيزا

عزیزم ببین تواین سن ادم عاشق میشه یسریا عاشق خدا یسریا عاشق خانواده یسریا بازیگر یسری دوس پسر . دخترتون درک کنیداصلا این چیزا ارزش درگیری نداره بهتره باهاش رفیق شید وکنارش باشیدتامقابلش وایسید حالا ی پروفایل بازیگربذاره چ عیبی داره خلاف ک نیست من ۲۳سالمه بازم خوشم میاد ازشون چون ادم تنهاییم واقعا حالم خوب میشه وقتی میبنم فیلم بازیگرموردعلاقمو خیلی تاثیرداره 

واقعا موافقم هرکی یک سلیقه ای داره و ما باید یاد بگیریم احترام بزاریم نه اینکه توهین کنم تو خیلی هم ...

دقیقا کاملا باهات موافقم دوست عزیزم🥰🥰🥰❤️❤️❤️👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏

وووااااای خدا من غش

پس فیلم زیبای حقیقی رو بیین خیلی خوشگل البته این بنده خدا شکست عشقی میخوره ولی خیلی قشنگ بازی میکنه عاشقش میشی