2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها می آیید؟( اضافه وزن نوجوانان😏)

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 104 پست
خداکنه. میترسم الان به من گوش نده، چندسال دیگه اضافه وزن بشه غصه اش

به نظرم زیاد حساس نشید 

یکم سنش بیشتر بشه یا لاغر میشه یا خودش میوفته دنبال لاغر شدن

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه منم میگم نرمال نیست🤕

قدش هم سعی کنید بلندتر باشه 💛💛

تازه شما فقط اضافه وزن رو فک نکن طبعش هم سرد میشه بعد یهو میبینی هم اضافه وزن داره و هم طبعش سرد شده عزیزم طبع سرد هم اصلا خوب نیست باعث افسردگی و .... میشه ❤❤❤💚💚

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
چی کار کنم برای قد؟ طبعش رو چه جوری گرم کنم؟ 😰

ببین اول باید خب ورزش کنه ورزش رو روان آدم خیلی تاثیرات خوب داره اول ورزش کنه مثل بارفیکس و ورزش های کششی اگر بلند نشد و طبعش سرد نبود حجامت کنه برای قدش طبعش هم شما میدونید چیه اگر زیاده روی کنه طبعش سرد میشه و برای قدش حجامت نمیتونید بکنید چون ضرر داره 

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
ببین اول باید خب ورزش کنه ورزش رو روان آدم خیلی تاثیرات خوب داره اول ورزش کنه مثل بارفیکس و ورزش های ...

خواهشاً همچین چیز هایی نگید بچه رو حجامت کنه همه بستگی به ژن داره خانم 

چه ربطی داره خانم من از هشت سالگی رژیم داشتم و ورزش میکردم الآنم نزدیک صد هفتاد قدمه ربطی ندارع قد ب ...

در هر صورت دیدم که میگم اونایی که تو نوجوونی رژیم میگیرن قدشون کوتاه تر از اونچه که باید میبود میشه شما شاید تا ۱۷۵ هم میرفتی

خواهشاً همچین چیز هایی نگید بچه رو حجامت کنه همه بستگی به ژن داره خانم 

آیا من با شما بودم دوست عزیز خواهشا مخالف هستید ریپ نزنید ایشون به خرف من نشستن قطعا قبل هر کاری با پزشک مشورت میکنن در ضمن من خودم از دختر ایشون بزرگترم و انجام دادم طبق نظر پزشک دیگه هم ریپ نزنید لطفا 😒😒😒😒😒

در هر صورت دیدم که میگم اونایی که تو نوجوونی رژیم میگیرن قدشون کوتاه تر از اونچه که باید میبود میشه ...

اتفاقا من همچین چیزی ندیدم صد هفتاد قد خیلی خوبیه شما قد پدر مادر جمع کن منفی قد بچه کن خانم من رشته ام تربیت بدنی هست و چند سال هست مربی باشگاهم همچین چیز امکان نداره رژیم رو هرمون و ژنتیک تاثیری نداره

آیا من با شما بودم دوست عزیز خواهشا مخالف هستید ریپ نزنید ایشون به خرف من نشستن قطعا قبل هر کاری با ...

متاسفم براتون که اینجوری صحبت میکنی شما هر کاری انجام دادی قرار نیست رو بدن دیگران انجام بشه حجامت هیچ ربطی نداره به قد خانم محترم اون پزشک بگین بره تجدید نظر بکنه رو مدرکش چون منی که نزدیک به هشت ساله دارم تربیت بدنی میخونمو و ورزش میکنم مربی ام خیلی خنده داره شما رو تربیتت یک ذره کار کنی بد نیست 

@گلرو-هستم عزیزم امیدوارم کمکی کرده باشم چون خودم هم اضافه وزن داشتم و همینطوری کم کردم با یک پزشک هم برای قدش صحبت کن اگر آمپول و قرص داد اصلا مصرف نکن چون خیلی ضرر داره برای بدن .💜💜💜💛💙💙❤❤