2777
2789
عنوان

خانمایی ک عقدن ی رفتن سر خونه زندگیشون خاهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست
واااااییییی ن خیلی بدم  ینی متنفرم

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟

پسره تو دوران دوستی شوخی شوخی میگفت روسریتو بیار جلو گوشی دختره رو چک میکرد یعنی بددلیشو نشون میداد ناخوآگاه بعد دختره ک سوال میکرد چرا اینطور میزدش ب شوخی

خلاصه شماهم حواست باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ینی مشکل از منه؟

من همجین چیزی نوشتم؟

خیلی واضحه اینهمه مشکل توی دوران عقد یعنی وجود مشکل

و جدی فکر کردن بهش! و‌تصمیم‌ درست گرفتن!

مگه شما روی دست خانوادت موندی یا شرایط خیبی بدی داری

که ایرادای این ادمو نمیبنیی؟؟🧐

یکبار بشین بخون تاپیکاتو! چی در انتطارته در اینده یا این ادم؟؟

💕

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟ پسره تو دوران دوستی شوخی شوخی میگفت روسریتو بیار جلو گوشی دختر ...

بله راس میگین اوفففف ولی من طاقت اینجور چیزارو ندارم‌واقعا 

من همجین چیزی نوشتم؟ خیلی واضحه اینهمه مشکل توی دوران عقد یعنی وجود مشکل و جدی فکر کردن بهش! و‌تصم ...

ی جوری میگن عشق چشم ادمو کور میکنه اینه من تو دوران دوستی باید جدا میشدم ک نشدم واقعاااا دوسش دارم ولی دیگ ضعف نشون نمیدم اصلااااا البته الان خیلی فرق کردم قبلا میرفتم خونه مادرشو خاهراش ولی الان تا دعوت نکنن نمیرم 

برم خونه پدر شوهرم کار نمیکنم ک قبلا میکردم قبلا ب فامیلام ی چیزی میگف الان دهنشو سرویس میکنم من جوری شدم ک خودش اس میده خودش میزنگ دیروز میگف خیلی عوض شدی بش گفتم حدو حدود هارو رعایت میکنم 

ی جوری میگن عشق چشم ادمو کور میکنه اینه من تو دوران دوستی باید جدا میشدم ک نشدم واقعاااا دوسش دارم و ...

به نطر من هرکسی لایق عشق نیست!

جدی متوجه نیستین من چی میگم؟🤨

اینایی گفتین تغیی رویه است کخ در اصل موضوع تغییری ایجاد نمیکنه.

💕