2777
2789
عنوان

چهله ذکر یامجیب

7775 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من یه دختر۲۰سالم که اتفاقی و تلفنی با یه پسر یزدس آشنا شدم و دوس داریم همو بعد از گذشت یه سال و با اصرار هایی که کردم بالاخره مامانم راضی ب ازدواجمون شد اما چشتون روز بد نبینه خواهرم اینقدر بدش میاد ازش که نگو حتی زنگ زدو دعواش کرد و خلاصه در این حد بگم‌که خیلی اذیتم میکنه تا اینکه همی دیشب بهم گفت اگه بیان خواستگاریت من میدونمو اون اون باچهارتا حرف گولت زده منم یکم دودل شدم که خوب اینم خواهرمه نکنه شاید پسره بخواد گوبم بزنع حسابی دلم گرفت یه چند شبه بنیت امام زمان نماز شفع میخونم سرنماز باخدا دردو دل کردم گفتم خدا من کورم تو ظلماتم تو نور روشنی بخش و هدایتم باش تو کمکم کن ویه نشونه بهم بده که این کارم درسته یه استخاره زدم واسش سوره قصص آیه ۱۴ در اومدبعد خوابم نمیبرد از ناراحتی رفتم‌یه کلیپ راجب امام زمان دیدم داستان خربزه فروش و امام زمان اونو استوری کردم دیدم داره تو کلیپ از یه مردی حرف میزنه اسمش هالوهه که فقیر بود ولی با امام زمان در ارتباط بود منم گفتم آقای هالو شما پیش امام‌زمان رو دارید من این صلواتارو واسه شما میفرستم درعوض شماهم واسه من رو بندازید که در دنیا و آخرت شفیع من باشه و کارم درست شه بعد گفتم یا امام زمان من ب یکی از یارات نیکی کردم توهم بهم نیکی کن خلاصه اینو گفتم و خوابیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوابدیدم که ب آسمون نگاه میکنم که یه لوح تو هواست اول آقای بهجته ولی بعدش انگار خود امام زمان داره باهام حرف میزنه کلی بهم ذکر گفت ولی فقط دوتاش یادمه یکیش که ذکر نیست یه کاریه باید انجام بدم ولی ذکره هرچقدر تو اینترنت گشتم نبودش فقط همین ذکر مجیب بود که خیلی درکمال تعجب دیدم که واسه آسون شدن ازدواج هم بکار میره

یعنی چه کاری انجام بدی عزیزم؟قشنگ تو خواب بهت گفت ذکر یا مجیب بخون؟

عزیزم بهم گفت واسه خالت انار قرمز ببر این چندتاذکرم بگو که من متاسفانه فقط همینو تو ذهنم موند

خوش بحالت استارتر ک اینقدر پیش آقامون آبرو داری..میشه با دل پاکت واسه منم دعا کنی ک تا قبل عید حاجت دلمو بگیرم ب امید خدا؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

گفتم بیام اینجا بگم حیفه فقط خودم تنها از امام زمان حاجت بگیرم ب چند نفر دیگه هم بگم که روز چهار شنبه باهم انجام بدیم من شمارمو میزارم هرکسی خواست بهم پیام بده

عزیزم بهم گفت واسه خالت انار قرمز ببر این چندتاذکرم بگو که من متاسفانه فقط همینو تو ذهنم موند

خاله ات چجور آدمیه؟تو خواب گفت ذکر یا مجیب بخون؟گفت چندبار  ذکر بگو؟؟؟

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

خوش بحالت استارتر ک اینقدر پیش آقامون آبرو داری..میشه با دل پاکت واسه منم دعا کنی ک تا قبل عید حاجت ...

عزیزدلم انشاالله منم واسه همین گفتم میخوام ب همه بگم که بقیه هم بیان روز چهار شنبه باهم این ذکرو بگیم که همه حاجت بگیریم شماهم ب همه کسایی که بهتون التماس دعا گفتن خبر این روز رو بدین انشاالله وقتی خدا ببینه که بخیل نیستیم‌و این ذکرو و این روز رو باهم تقسیم کردیم حاجتمونو بده

عزیزدلم انشاالله منم واسه همین گفتم میخوام ب همه بگم که بقیه هم بیان روز چهار شنبه باهم این ذکرو بگی ...

ذکر یا مجیب بگم؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚