2777
2789
عنوان

کالری شماری

52 بازدید | 5 پست

کیا با کالری شماری وزن کم کردن؟ من سه هفتس دارم با کرفس کالری شماری میکنم همه چی هم رعایت میکنم روزی یک ساعت هم یا ورزش میکنم یا پیاده روی ولی اصلا وزنم تکون نخوره حتی نیم کیلو خیلی ناراحتم.چی کار کنم؟ 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم منم کم نکردم

چند وقت انجام دادی شما؟ 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
روزی چند کالری مصرف میکنی عزیزم؟

کرفس گفته ۱۵۰۰ولی من کمتر تقریبا مصرف میکنم ۱۳۰۰تا.اشتراک یک ساله خریدم

چند وقت انجام دادی شما؟ 

تقریبا دو سه ماه

اصلا کم نشدم رفتم دکتر تغذیه ماهی یک کیلو کم میکنم گفت به خاطر رژیم های سر خودی که گرفتی بدنت ب کالری کم عادت کرده مقاومت میکنه الان