2777
2789
عنوان

لذت ببرید

133 بازدید | 13 پست

اگر منتظر بمانید، تمامی چیزی که اتفاق می‌افتد، این است که صرفا پیرتر می‌شوید! Larry McMurtry

مربی رزمی و ماساژور 💆با مدرک معتبر جلسه اول رایگان  تهران کرج

😂😂😂😂

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بستگی داره از چی لذت ببریم و لذت را در چی بدونیم گاهی یک لحظه لذت یک عمر پشیمانی داره اینو چکار ...

درسته حرف شما بنظرم لذتی که حالتو خوب میکنه

درسته حرف شما بنظرم لذتی که حالتو خوب میکنه

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه 

گاهی لذت بردن من باعث آزار رسوندن به دیگران می شه مثلا ما یه همسایه داریم از موسیقی لذت می بره بعد صدای موسیقیش گوش فلک را کر می کنه 

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه گاهی لذت بردن من باعث آزار ...

حرف شما کاملا متین مشروب خوردن که لذت نیست

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه گاهی لذت بردن من باعث آزار ...

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه 

اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کسی برا خودش منطقی داره و قابل احترام هستش

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

گناه را که ما مشخص نمی کنیم 

خدا بعضی چیزها را حرام کرده و انجام اونا می شه گناه 

یکیش همین مشروب خوردن هست 

بعضی چیزها هم عقل خودمون می رسه و فطرت انسان بد می دونه مثل مردم آزاری یا فحش دادن

گناه را که ما مشخص نمی کنیم خدا بعضی چیزها را حرام کرده و انجام اونا می شه گناه یکیش همین مشروب خورد ...

درسته

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

مشروب که کاملاً حرامه به نظرتون گناه نیست؟

مگه شما مرجع تقلیدین یا حاکم شرعین که گناه بودن یا نبودن درست می کنید؟ مگه این چیزا به نظر شخصی افراد معلوم میشه؟

لذت و شادی دو نوعه

یک نوع با گناه همراهه 

مثل مسخره کردن ،سر به سر کسی گذاشتن ، و حارایی که خدا گفته حرامه و ما غزش لذت میبریم اما یکسری کارها لذت حلال و بدون گناهن ،مثل دورهمی ، با هم خندیدن، سفر ، داشتن یک بچه کوچولو و خوردنی که کلی بهت انرژی میده البته هر لذتی زحمت و رنجی همراه خودش داره و ما انتخاب میکنیم چه رنجی رو تحمل کنیم تا چه لذتی رو بدست بیاریم

لذت و شادی دو نوعهیک نوع با گناه همراهه مثل مسخره کردن ،سر به سر کسی گذاشتن ، و حارایی که خدا گفته ح ...

عالی بودی