2777
2789
عنوان

من بدون شما چی کار کنم آخه؟؟ 🥺😭

4336 بازدید | 213 پست

آخه مامان بابا آجی چیکار کنم من بدون شما داداشی گذاشتین گیش من کجا رفتین کاش باهاتون میومدم الان 2ماه کنارم نیستین نابود شدم رفت آخه یه دختر 17سالمه چجوری تحمل کنه همه خوبن باهام اما چه فایده وقتی شما نیستین تنهام گذاشتین بدجنس ها رفتین بدون اینکه بهم بگین بدون اینکه بغلتون کنم آخه چرا مگه من جز یه دختر خوب چه گناهی کرده بودم بابا مگه قرار نبود قرار نبود مثل کوه پشتم باشی پش چی شد رفتی همه ناراحتن اما میگن تو ناراحت نباش آخه چجوری بگذر ازتون چجوری خدا دلش اومد من تنها گذاشتین من چجوری به بچه 5ساله بفهمونم شما نیستین هر شب بهونه میگره مامان تو رو می خواد چی بهش بگم بابا من هر ظهر منتظرم بیای خونه بگی چه خبر فرشتم اما نمیای دلم تنگیده براتون خیلی خسته شدم کاش حداقل داداشمو می بردین منم خودمو می کشتم می اومدم پیشتون اما حالا داداشی فقط منو داره آبجی مگه نمیگفتی آنقدر کنار هم باشیم که خسته بشیم حتی می دونی دلم برای دعوا های با تو هم تو. شده آجی بیا مامان بیا بابا بیا دلم تنگه برا دبدنتون نه اینکه فقط سنگت نو کنار ببینم همه جلوم می‌خندن تا شاد باشم اما می دونن که حق دارم خدااااااایاااااااااااااا بیاین یکم حرف بزنین باهام شاید آروم شم 

🥺🥺🥺

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درک میکنم که خیلی سخته 

اما خب روایت هست که میگن روحشون دوبار در هفته میاد به خانوادشون سر میزنه 

قوی باش برادرت فقط تورو داره و چشم امیدش به توعه 

تو اونارو نمیبینی ولی روح اونا میاد تورو میبینه

🥺🥺🥺🥺عزیزممم الان کسیو ندارید؟

از کجا خرجی میارید؟

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

الهی خدا صبرت بده گلم   سخته حق داری عزیزم خدا پناه زندگیتون باشه الهی 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

عزیزم خدا بهت صبر بده 

دیروز تو شهرمون تصادف شده یه پسر جوون که سال آخر پرستاری بود فوت شده

دل پدر و مادرش خونه

چه پسر رعنایی

هعی خدااااا

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔