2777
2789
عنوان

زندگی زیاست تخم مرغ دونه ای هشت هزاروسیصد خدایی پشمام ریخت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 104 پست
بخدا دونه ای ۸۳۰۰ خریدم امروز با دوتا نون شد ۸۰ هزارتومن😐

چرا قسم میخوری مگه کسی گفت دروغ میگی 

اونایی که فکر میکنن دروغه میتونن تو نت سرچ کنن قیمت روزو ببینن مشکل خودشونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو سیر کردن سکم خودمون موندیم بچه رو کجای دلمون بذاریم

اره بخدا من آجیم بچه داره بخدا گریه میکنه میگ کم آوردیم اصن افسرده شده 😒

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

😏یه عده دنبال درمان برای باروری هستند عجیبند عجیب مسأله اقتصاد خیلی مهمه آلودگی هوا و کچکمبود آب و ...

منم از تصور فرزند جدید میترسم واقعا..

من که اینقدر عاشق بچه بودم..

نگران آینده بچه هام هستم

یه موقه نگن چرا ما رو به دنیا آوردی

وسط این تشنگی و گرسنگی ها...خدایا توبه از فکرای منفی

انشالله که خدا روزی رسونه همه باشه

همه چشم و دل سیر باشن

دیروز یکو پونصد دادم بچمو بردم دکتر کلی اسپری نوشت گفت اسم داره از هوای آلوده بچه کلاس اولی یک ماه نره مدرسه چی میشهههه؟آخه مجازی چیزی یاد میگیرن؟؟

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
بخدا من خودم دنبال بارداری بودم شوهرم چند روز هست میگ قید بچه رو بزن دیگ نمیشع زندگی کرد خیلی اوضاع ...

خداوند باد میفرستد، ساختن آسیاب بادی با انسان هاست 

خداوند متعال که قربون بزرگیست بشم حتمااااا روزی رسونه 

ولی انسان باید عقبش رو هم به کار بندازه 

ما دو نفریم با حقوق الحمدلله خیلی خوب 

ولی اصلا به بعد اقتصادیش هم فکر نمیکنم که بچه بیارم 

به بی آبی فکر میکنم 

به آلودگی هوا 

یازده سال پیش این تصمیم رو گرفتیم 

هر روز مصمم تر میشم 

هر روز خوشحالترم که بچه ندارم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

[QUOTE=401035948]نه عزیزم ده تاش کمتر از یک کیلوئه میشه ۶۰۰ گرم  فکر کنم یک کیلو حدود ۱۵ دونه بشه یا بیشتر  ...[/QUO

دونه ای ۷ هزار خریدین

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

کم کم همه چیز از سر سفره مردم داره حذف میشه

اول خب گوشت بود فقط و اجیل 

الان کم کم به مرغ و میوه و حبوبات هم سرایت کرده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

داداش من مرغداری داره الان دوماهه هزینه دونه مرغ ها خیلی خیلی زیاد شده چاره ای ندارن جز افزایش قیمت چون خشکسالی هست و دونه نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کجایید که تخم مرغ دونه ای میفروشن؟پیش ما کیلوییه صبح شوهرم خرید کیلویی ۱۰۲ تومن مغازه دار گفت شب میش ...

من الان خریدم یک کیلو ۱۱۵ تومن کارت کشید اومدم بیرون از سوپری هنگ کردم فکر کردم اشتباه کرده