2777
2789
عنوان

من بدون شما چی کار کنم آخه؟؟ 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درک میکنم که خیلی سخته  اما خب روایت هست که میگن روحشون دوبار در هفته میاد به خانوادشون سر ...

من می خوام ببنمشون فقط 17سالمه خدا چجوری دلش اومد داداشم منو داره من چی ازم مونده آیا یه دختر دیوونه 🖤😭😭😭😔

🥺🥺🥺🥺عزیزممم الان کسیو ندارید؟ از کجا خرجی میارید؟

همه خانواده مامان بابام ممکن اما نمی خوامشون وقتی می بینم بچه های همسن من یعنی دختر خاله یا....مامان بابا دارن میمیرم زنده میشم پیش عموم اینام زن عموم مثل مامانه برام چه فایده کاش بمیرم زودتر  

عزیزم خدا بهت صبر بده  دیروز تو شهرمون تصادف شده یه پسر جوون که سال آخر پرستاری بود فوت شده د ...

من سه تا رو باهم از دست دادم فقط 17سالمه تا حالا بدون اونا جایی نرفتم 😭😭😭

خدا صبر بده💔🖤

خدا برا من نیست خدا دوسم داشت نمیبردشون اما بردشون چه قدر وقتی بابام تو کناه بود آبجیم التماس کردم اونه را حداقل نبره اما گوش نکرد، 😭🖤

من می خوام ببنمشون فقط 17سالمه خدا چجوری دلش اومد داداشم منو داره من چی ازم مونده آیا یه دختر دیوونه ...

عزیز دلم میفهمم ‌ 

داداشت تورو داره 

تو خودتو داری کید میخوای قوی تر از خودت ؟ 

کیو میخوای که بهتر از خودت تورو بفهمه ؟ 

من کاملا میفهمم چقدر تو ناراحتی 

تحت فشاری غم داری حق داری 

ولی قوی باش 

علاوه بر خودت برادرتم هست 

محکم وایسا مطمئنم تو یه روز یه خانواده خیلی خوشبخت میسازی 

همه خانواده مامان بابام ممکن اما نمی خوامشون وقتی می بینم بچه های همسن من یعنی دختر خاله یا....مامان ...

آخ بمیرم برات میدونم خیلی سختته اما بخاطر داداشت سعی کن سر پا باشی

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
عزیز دلم میفهمم ‌  داداشت تورو داره  تو خودتو داری کید میخوای قوی تر از خودت ؟  کی ...

نمی خوام نمی خوام من قوی نیستم بدون مامان بابام بدون اونا هیچم آخه چرا اینجوری شد من بنده بدی برا خدا نبودم مامان بابامم بهترین بودن مامان وقتی رفت از خدا خواستم بابامو و آبجیمو که تو کناه هستن برام نگه داره اما چی شد اونا رو برد داداشم جز من کسیو نداره اما مگه چیزی ازم مونده که جلوش قوی باشم خیلی خیلی داغونم اصلا می هوا بمیرم اما نباشم آخه یه بچه 5ساله رو چی کار کنم چجوری بهش بفهمونم نمیبنشون 😭😭