2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

1747 بازدید | 62 پست

سلام کسی هست اینجا که طلاق گرفته باشه؟از تجربیاتش بگه؟سازمان  یا نهادی میشناسید که از زنان مطلقه حمایت کنه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم پاشو کرده تو یه کفش که جدا بشیم اصلا آروم و قرار ندارم خیلی نگرانم که بعدش چی میشه تنهایی خیلی ...

عزیزم تاپیک های قبلیتو خونده بودم و همش این سوال برام بود که یه جا گفتی نه مهریه میخوام نه چیزی ولی نمیرم درخواست بدم...کارت به کجا رسید؟

حمایت خانواده مگه نداری؟  مالی عاطفی......

نه متاسفانه پدرم فوت کرده ۲ تا برادر دارم که وضع مالی خودشون خوب نیست همیشه هشتشون گرو نهشون هست،مادرم هم هیچ وقت به فکر دختراش نبوده،همسرم هم میگه توافقی جدا بشیم حاضر نیست درخواست بده می‌دونه اگه درخواست بده باید مهریه بده من وکیل گرفتم تا مهریمو اجرا بزارم ولی خونه ای که داشتیم به اسم برادرش هست

عزیزم تاپیک های قبلیتو خونده بودم و همش این سوال برام بود که یه جا گفتی نه مهریه میخوام نه چیزی ولی ...

هیچی هنوز درگیرم اصرار داره توافقی جدا بشیم منم خانه دار هستم نه درآمدی دارم نه بیمه ای هستم هیچی فعلا

هیچی هنوز درگیرم اصرار داره توافقی جدا بشیم منم خانه دار هستم نه درآمدی دارم نه بیمه ای هستم هیچی فع ...

عزیزم تو این فرصتی که داری یه کاری دست و پا کن..خیلی کارا هستن که مهارت یا درس خاصی نمیخوان چرا شروع نمیکنی

عزیزم تو این فرصتی که داری یه کاری دست و پا کن..خیلی کارا هستن که مهارت یا درس خاصی نمیخوان چرا شروع ...

چیکار مثلا خیلی فکر کردم ولی ما توی یک محیط کوچیک هستیم همه همو میشناسن چیکار میتونم بکنم

باور کن خدا خواستدت...با این بی معرفتی همسرت بچه بود هم یه روز میخواس بره.اونوقت همین شرایطت با یه ب ...

تنهابی خیلی آزارم میده،ب هدفی هیچ انگیزه ای ندارم