2777
2789
عنوان

چقدر بده هیچکسو نداشته باشی

293 بازدید | 20 پست

یعنی بی معرفت تر از خانواده من دیگه نمیاد . میخوام اسباب کشی کنم خواهرای بی شعورم نمیاین کمک میگن بهمون پول بده تا بیایم . الان کرونا دارم خودم تو خونه تنها اصلا نمیتونم سوپ درست کنم هیچی نمیتونم بخورم . فقط زنگ میزنند اصلا شعور ندارن یه تعارف بزنند که برات سوپ درست کنیم . بخدا از بس ضعیفم فقط تنها میوه ای که میخورم هویج اونم گاز میزنم نمیتونم آبش بگیرم . ادامه شو میگم

واااااا..... منم اسباب کشی دارم، ولی به کسی نمیگم، چون نمیخوام کسی اذیت بشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
چقد پر توقعی  د‌وست ندارن بیان اجباری که نیست  خودت و همسرت موظفید کاراتونو انجام بدید

اولا همسرم ایران نیست و خودم تنهام بعدش  الان من کسی ندارم باید بمیرم ؟ چقدر شما بی شعورین 

حالا اون اشکالی نداره ولی تو حال بد نباید کمک کنند؟

نباید توقع داشت و دلخور شد.... اگه کمک کردن، لطف هست نه وظیفه

عزیزم یکم استراحت کن لازم نیست همه کاراتو با هم انجام بدی به نظرم یه کمکی کاربینی چیزی بگیر منت کسیم نکش خدا بزرگه نمیزاره بندش تنها بمونه مخصوصا که بیمارم هستی خدا برات کمک میفرسته نگران نباش ❤