2777
2789

اسمم نرگسه بیست ساله

سال ۹۸ با یه پسری آشنا شدم اسمش علی بود که الان ۲۷سالشه

بعد از یکماه شاید یکم بیشتر رابطمون یه حالت جدی تری به خودش گرفت که وابسته شدیم و فقط باهمدیگه بودیم

جونم براتون بگه که من خیلی آدم حساسی هستم یعنی دوست پسرم حتی ی چت کوتاه هم داشته باشه با دختری دهنش رو سرویس میکنم

ما باهم دیگه حدود یسال بودیم بماند که من خانواده حساسی داشتم و تو این یسال خیلی همو نمیدیدیم و کنکوری بودم و....

ایشون خیلی علاقه به چت کردن صبح تاشب با ی دختری نداشتن و مادرحد روزی چندتا اس باهمدیگه بودیم ولی خب علاقه پابرجا بود یا دست کم من فکر میکردم ک اینطوره

همون سالی که کنکور داشتم کرونا هم سروکلش پیدا شد و خب همه اول خیلی میترسیدن و ما رفتیم از اسفند داهاتمون نزدیک دو ماه و نیم اینا اونجا بودیم

نمیدونم چیشد یهو یه ندایی بهم گفت ک امتحانش بکنم بهش گفتم گوشیم خراب شده و چندروزی رو نیستم

بعد از یک هفته از نبودنم دیدم بیوش اسم منو ورداشته و اسم  ی نازنین  نامی رو زده 🙁

زنگ زدم همونموقه جروبحث کردیم اسمه رو ورداشت و من رفتم اکانتش کلا

هستین بگم بقیشو یا ولش؟😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازخیانتش نمیخاستم بمونم کلا حسم عوض شد اما خب ازم خیلی خواهش کرد و یه داستانی رو هم ک نمیدونم راست بود یا دروغ بود سرهم کرد بهم تحویل داد و ب من گفت که اگر فکر اینکه خیانت میکنه اذیتم میکنه میاد خاستگاری

خب من سنم کم بود و دوس نداشتم و رد کردم خیلی پافشاری کرد😐ولی من همچنان جوابم نه بود

چندوقت باهم بودیم و از اونجایی ک من کینه ایم و زودیادم نمیره کلا شرایط خوبی نبودش😑

دو سه ماهی گذشت تا اینکه برام ی خاستگار خیلی خوب و پولدار پیدا شد و خانوادم راضی ب ازدواج بودن به این اقا ک گفتم  گریه کرد برام🥲و اینکه گفت بدون من نمیتونه و میاد اونم خاستگاری 🙁

نمیدونم چرا اینکارو کردم ولی هردو رو رد کردم نه گذاشتم دوست پسرم بیاد و نه گذاشتم اون خواستگاره بیاد😐

دوست پسرم خونه نداشت و من بیشتر بخاطر این دست دست میکردم و نمیخاستم انگار هنوز تا تکلیف خونه داشتن مشخص نشده باهم ازدواج کنیم

رابطمون دیگ سرد شده بود از طرف من و داعم فکر خیانتی ک بهم کرده بود میفتادم

بعد ی مدت یکی از همکلاسیای پسرم ک خیلی خرخون بود و تو امتحانا ب دردم میخورد بهم پیشنهاد رل داد

منم قبول کردم و همزمان با جفتشون بودم🙁

دوتا پیج متفاوت ساخته بودم و بماند ک چجوری لو رفتم ولی خب همکلاسیم به دوست پسرم پیام داد و جریان و گفت ک با هردوشون بودم

هردو هم ترکم کردن ولی خب علی رو من ازش خواهش کردم بعد از چندروز ک ببخشه و اینا

یسری شرایط برام گذاشت مثل اینکه دیگه نباید دانشگاه بری و برای اینکه مطمعن بشم پای من میمونی باید باهم رابطه داشته باشیم😑

منم راستش ترسیدم و چون نمیخاستم بخاطر دوست پسرم تحصیل و ایندم رو از دست بدم قبول نکردم و بهش گفتم که نمیخامت و کلا ولش کردم

بعد از چندروز مامانه دوست پسرم بهم زنگ زد و گفت که چرا علی رو نمیخای منم با کمال پرویی چون هم یکم عصبی بودم هم بخاطر ترس از شروطش به مامانش گفتم که نمیخامش چون سیگار میکشه نمیخامش چون هرزست و مشروب میخوره😑و کلا گند زدم دیگه

گذشت و رابطه من باهاش کلا قطع شد🥲تا یکسال که امسال باشه

نیستین ک بگم بقیشو؟

بعد از چندروز مامانه دوست پسرم بهم زنگ زد و گفت که چرا علی رو نمیخای منم با کمال پرویی چون هم یکم عص ...

هستیم بگووو

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

چرا خاستگار پولدارو رد کردی دیوونه

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

امسال یهو دلم بعد از یکسال تنگ شد براش و بهش پبام دادم رل زده بود و گفت با کسیه

دیگ حرفی نزدم ک بعد از ی هفته خودش پیام داد و بیرون رفتیم

راجب اون روزا ک حرف میزدیم گفت شرایطی ک گذاشتم برای این بود ک عصبی بودم و بهم خیانت کرده بودی🙁وگرنه عمرا همچین کاری رو نمیکردم

خلاصه دو سه باری بعد اونروز بیرون رفتیم

الان باز رابطمون دارم مثل قبل میشه و حرف از ازدواج و خواستگاری میزنه

نمیدونم چیکارکنم واقعا🥲یکی بم بگه

البته خب نتونستم کل دو سالو نیم رو توی این چندتا خط بگم ولی خب میخام یکی ک بیرون از رابطه هست بهم بگه چیکارکنم درست تره