2777
2789

من و شوهرم دعوا کرده بودیم مادرشوهرم در جریان قرار گرفت

شوهرم برگشت گفت من هیچ کمبودی ندارم جز اینک زنم (من) زبون درازه و دهن منو کج میکنه

نمیخام نصیحتم کنید حالم خوب نرمال نیست الان برای نصیحت

بعد

شوهرم گفت ک موقع بردن مامانش ب خونه

مامانش برگشته گفته من کاری ندارم ب دعواتون و من تو تحقیقات بهت گفتم ک این زبون درازی میکنه خودت انتخابش کردی

😢میدونیدد اینا ب دفاع از حقوق خود میگن زبون درازی

مثلا پسزش ب خانواده من حق توهین کردن داره

اما توقع دارن من سکوت کنم و چیزی نگم 

خب نمیشه ک منم در مقابل ایرادای خانوادش و میگم

چرا دفاع از خود زبون درازیه

خیلی ناراحت شدم از مادرشوهرم

اینهمه بشور بصاب کلفتیشو کن

تیک بندازن چیزی نگم

بریزم تو خودم

اونوقت اینجور بگه

خب خوبه دیگه شما هم میتونی بگی از اول این موضوع رو میدونستی و قبول کردی الان مشکلت چیه؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب .‌نباید خانواده اونو بگی :( 

میگم چطور زندگی میکنید این به خانواده تو توهین و...

تو به خانواده اون ؛(

انگار دو بچه تو کوچه دعوا کردن پدرو مادرو خواهر رو خطاب قرار دادن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب خوبه دیگه شما هم میتونی بگی از اول این موضوع رو میدونستی و قبول کردی الان مشکلت چیه؟!

ناراحتیم اینه ک چرا وقتی تاحالا شخصا در مقابل بی حرمتی های خانوادش چیزی نگفتم و سر انداختم پایین

بعد بخاطر اینک تو دعوا زناشوهری از حقم دفاع کردم بخاد به من بگه زبون دراز

از چشمم افتاد دیگ نمیخام ببینمش😢