من تا حالا با پسری به عنوان دوست حتی مجازی هم حرف نزدم ولی وقتی اطرافمو میبینم حس می کنم خیلی ساده م و هیچی در مورد رفتار با پسر ها نمی دونم وقتی هم که ازدواج کنم احتمالا ب خاطر همین موضوع مشکل داشته باشم حتی توی موقعیت های ازداوجم هم تاثیر میزاره از طرفی هم میگم که کارم درسته و از طرفی برعکس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارت درسته عزیزم در رابطه با ازدواجم هر وقت قصدش رو داشتی میتونی اطلاعات کسی کنی تو همین نی نی سایت خاطرات نامزدی خاطرات شیرین خواستگاری و خاطرات روز عقد و فلان و اینا تایپیک هست من میخوندم تا یکم چیز یاد بگیرم
همسرم از کجا قرارم بفهمه من قبل ازدواج کاری نکردم 😂
شاید ازت بپرسه...وتو شاید راستش رو بگی که مثلا دوست پسر داشتم اون چون تو رو دوست داره ممکنه از این موضوع بگذره ولی گاهی شاید پیش خودش فک کنه که تو مجردی فلز خراب بودی
زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
به عنوان یه دوست منم مث تو خیلی ساده بودم در اون حد که نمیفهمیدم خیلی چیزارو هیچ لزومی نداره به شوهرت بگی و سر ساوه ترین و مسخره ترین چیزا خیلی اذیت شدم و میشم و...