2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور 

از ینفر شنیدم مثلا اگر از حرف زدن تو جمع مشکل دارین تصور کنین توی جمعی خیلی خوب دارید صحبت میکنید بدون تپق زدن و بقیه لذت میبرن 

هی تصور کنین تا جایی که اعتماد ب نفس داشته باشین

ینی مشکل داری تو حرف زدنت؟  لکنت؟🤔

ن لکنت ندارم مثلاً عجله میکنم تو حرف زدن بعد فکر هم نمی کنم ی بار تو کله ام کل جمله ام رو اشتباه میگم خیلی خجالت میکشم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
بکنه؟🙄 چرا ذهنم انقد منحرف😁

وای خدا چرا اینجور نوشتم😑خودمم‌پشمام ریخت 😂اخه همزمان دارم کامنت میزارم مامانمم داره جدول میپرسه ازم

منظورم اینه قبل از حرف زدن یبار تو سرش بگه یا مرور کنه😂

لایکم‌ نکنید💖
خب فعلا برو مشکلاتتو حل کن باشگاه بدنسازی برو هورمون اعتماد بنفس ترشح میکنه تو بدنت

ببخشید اعتماد ب نفسم خیلی خوبه مضطرب هم نیستم فقط مشکل تو حرف زدن دارم ک همین باعث میشه اعتماد ب نفسم بیاد پایین

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
ببخشید اعتماد ب نفسم خیلی خوبه مضطرب هم نیستم فقط مشکل تو حرف زدن دارم ک همین باعث میشه اعتماد ب نفس ...

من قبلا اینجوری بودم یه مدت روزه ی سکوت گرفتم کم حرف زدم روزی ۲ جمله نهایتش بعد حرف زدنم خوب شد