2777
2789
عنوان

لایت دودی یا نقره ای

1186 بازدید | 12 پست

خانمای عزیز وارد به رنگ مو لطفا راهنمایی کنید.

من میخواستم جلوی موهامو چندتا لایت دودی یا دودی نقره ای در بیارم.میخوام اول چندتا تیکه رو دکلره کنم بعد روی کل موهام رنگ دودی نقره ای بزارم میخواستم بدونم اگر روی کل موهام رنگ دودی نقره ای رو بزارم اونجاهایی که دکلره نداره همون رنگ پایه موهام که مشکیه میمونه؟

چون میخوام همون رنگ تیره باشه چون اگر قهوه ای بشه ریشه های مشکی در بیاد سه رنگ میشه خوشم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا لایت ک دکلره کردی اونا روشن میشن نباید زیاد بزاری بمونه چون زمینتم تغیرمیکنه ب اندازی بزار ک لا ...

منظورم اینه همون چند دقیقه ای که اون قسمتای دکلره رنگ بگیره زمینه اش تغییر رنگ نمیده؟البته موهای منم کلا دیر رنگ باز میکنه.ولی فکر کنم قسمتهای دکلره زود رنگ باز بشه دیگه؟

قهوه ای میشه

جدی؟حتی اگر زمان کم بمونه؟چون فکر میکنم برای هیلایت و اینا میگن زمان کمی رنگ روی دکلره بمونه چون زیاد بمونه رنگ تیره میشه به اصطلاح رنگساژ باید کرد.اون رنگ مثلا ده دقیقه بمونه خیلی قهوه ای میشه؟

منظورم اینه همون چند دقیقه ای که اون قسمتای دکلره رنگ بگیره زمینه اش تغییر رنگ نمیده؟البته موهای منم ...

زمینت اگ تیره است تغیرنمیکنه پنج شش دیقه بزارروسرتماساژبده بعدیکی امتحان کن اگ رنگ گرفت سریع بشور

خدابرایم کافیست
جدی؟حتی اگر زمان کم بمونه؟چون فکر میکنم برای هیلایت و اینا میگن زمان کمی رنگ روی دکلره بمونه چون زیا ...

روی موهای طبیعیت قهوه ای میشه ولی لایت هایی که دکلره کردی رنگش میره فقط دکلره میمونه

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
زمینت اگ تیره است تغیرنمیکنه پنج شش دیقه بزارروسرتماساژبده بعدیکی امتحان کن اگ رنگ گرفت سریع بشور

اره تیره اس.رنگ موهای خودمه.الان هشت سالم میشه دکلره نکردم فقط یه بار دکلره کردم اونم اول عقد.ممنون از لطفت عزیزم.فقط میدونی چه ترکیب رنگی برای رنگساژ روی موی مشکی قشنگ میشه؟من همون دودی نقره ای دوست دارم چون لابه لای موهام خیلی تارهای سفید در اومده

اره تیره اس.رنگ موهای خودمه.الان هشت سالم میشه دکلره نکردم فقط یه بار دکلره کردم اونم اول عقد.ممنون ...

رنگساژ دودی روی موی مشکی خیلی خوب میشه من یبار روی موی قهوه ای تیره زدم ولی گفتم اگ زمینم مشکی بود هنوزقشنگترمیشد

خدابرایم کافیست

دوستمون میگن زمینه موهات قهوه ای میشه قسمتهای دکلره شده ام رنگی نمیگیره.مشکوک شدم😂

دوستمون میگن زمینه موهات قهوه ای میشه قسمتهای دکلره شده ام رنگی نمیگیره.مشکوک شدم😂

میخای با ی ارایشگرمشورت کن.من اینجوری ارایشگربرام زد زمینم تغیرنکرد بعد حتمن لایت هات باید ب پایه خوب برسن ک سریع رنگ بگیرن

خدابرایم کافیست
میخای با ی ارایشگرمشورت کن.من اینجوری ارایشگربرام زد زمینم تغیرنکرد بعد حتمن لایت هات باید ب پایه خو ...

بله پایه رسیدن مهم.راستش من خودم هشت سال پیش دوره ارایشگری گذروندم تخصصی گریم دوره دیدم در مورد رنگ و لایت و اینا ضعیفم.یه کمم برای هرکاری دو دلم.