2777
2789

زمان مدرسه یادم میاد یروز عربی داشتیم و من اصلا بلد نبودم و شانس بد اسمم صدا زد واااای معلمون از اون معلمای وحشی به تمام معنا بود اونقدر نذر و نیاز کردم😂  رفتم پای تابلو از رو درس داشتم میخوندم نگو یکی از بچه ها گوشی آورده بود زنگ خورد رو سایلنت هم نبود معلممون فهمید تا نیم ساعت داشت گوشیو میگشت پیدا کنه😂😂😂 کلا منو ول کرد تا آخر زنگ ن درس داد ن پرسید یادم نمیاد باهاش چکار کرد چون من تا اون آخر زنگ پای تابلو بودم و بدنم داشت میلرزید کلا استرسی بودم😅  تو عمرم اینجوری شانس بهم رو نکرده بود      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

{🖇♥️}

دیدی یه وقتایی خطر⚠️‼️ از بیخ گوشت میگذره🙂⁉️

💥دیدی یه وقتایی فقط یه ذره مونده تا آبروت بریزه🙃⁉️

🔱دیدی یه وقتایی یه وجب تا مرگ فاصله داری اما خون از دماغت نمیاد⁉️

👌🏻دیدی یه وقتایی توو کارات اشتباه میکنی اما بر حسب اتفاق همه چی درست پیش میره😇⁉️

✨🍁همین موقع ها که این خطرها از سرت میگذره بگو خدایا شکرت🤲🏼✨ که #نفس_میکشم،خدایا شکرت🤲🏻🍃 که هوامو داری،😍خدایا ممنون که تنهام نمیذاری،از داده ها و نداده هات شکر،🤩🍃

✨🔥اما #افسوس ما بجای این همه لطف ورحمت خدا 💔فقط یه کلمه میگیم

« #شانس آوردم»😱🙂

✔️چیزی بنام شانس نداریم❌

بیاییم کلمه ی شانس را جایگزین حکمت و #آزمایش_الهی یا رحمت و لطف و کرم الهی بدانیم🙂☝️🏻

انتشار دهید تا دیگران اشتباه نکنند💥

#انتشار_این_پست_ثواب_جاریه_در_پی_دارد.‍ 

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹

اینجا ک شوهرم پسر کوچیکه خونوادس و مادرشوهرم تنها بعد عروسی قرار بود بیاد تو حیاط ما خونه بسازه ولی قسمت نشو و رفت حیاط برادر شوهراام. ب نظرم شانس بزرگی بود چون مادرشوهرم از اون نازی نازی هاس

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

امروز دمپایی بابام پام بود از مغازمون بیرون آمدم پام گیر کرد به در فاضلاب سیمانی نقش بر زمین شدم بیشعور داداشم میخندید شانس آوردم صبح بود همه خواب بودم کسی ندیدم🥲😂

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....