2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون و پریودی

4813 بازدید | 11 پست

خانوم ها من ۲۶ می‌خوام برم سفر و دقیقا ۲۶ پریود میشم هر ماه 

از اون جایی که اگر قرص بخورم که نشم به شدت عصبی و کمر درد و... اینا میشم 

چند روز پیش یک آمپول پروژسترون زدم 

دیروز هم دوتا با هم 

اما هنوز خبری نیست 

الان من چیکار کنم راهی نیست؟

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته تا ده روز طول میکشه ک بکشی واینک اگ سرخود زدی ک فاتحه خودتو بخون امپول پروژسترون دوتا بیشتر ...

اوففف الان هیچ غلطی نمیشه بکنم؟

آره سه تا زدم یکی چند روز پیش دیروزم دوتا باهم 

الآنم به شدت گر گرفتم حالم بده

اوففف الان هیچ غلطی نمیشه بکنم؟ آره سه تا زدم یکی چند روز پیش دیروزم دوتا باهم  الآنم به شدت ...

نه دیگ صبرکن ببین کی میشی  ،باید بجا امپول قرص مارولین میخوردی چندتا ک پریودت عقب بیافته 

میشه خانما جواب بدین ؟پریودیم نامنظم هست الان توی دوره ی ۴۲ سیکل هستم قبلا با وجود نامنظم بودن پریودم از۳۸روز سیکلم بالاتر نرفته یک روز پیش بی بی چک دادم منفی بود بعد از چند ساعت ی هاله ک فقط من میدیمش مشخص بود ک میگن بعد از ده دقه اگ خط بیوفته قبول نیس درد پریودی گه گاه دارم میخام بدونم دلیلش چیه اگ باردار نباشم تا الان پریود نشدم؟و ممکنه باردار باشم یعنی؟براتون پیش نیومده؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خوردم زعفرون و رازیانه هم خوردم انگار نه انگار

قرص ال دی بخور دوسه روز بعد قطع کن دیگه نخور پریود میشی 

ولی خب فقط یه بار این کارو انجام بده چون ضرر داره هورمون هاتو میریزه بهم 

قرص ال دی بخور دوسه روز بعد قطع کن دیگه نخور پریود میشی  ولی خب فقط یه بار این کارو انجام بده ...

امروز تا فردا باید نهایتا بشم وگرنه سفر کنسله چون خیلی بد مریضم خودمم باید رانندگی کنم