2777
2789
عنوان

خصوصیات غالب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 121 پست

خیلییییی سنتی

خییییلی مذهبی افراطی

شهر و روستاهای کوچیک

رسم و رسوم عجیب

کم‌سن

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مریم مقدسن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
تقریبا همشون فمنیست هستن🤣

جالبه هیچیییی هم از فمینیسم نمیدونن. میگن من فمنسمم 😑😐

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
میشه ی سری قیمتارو بگی؟

مثلا چیاش ؟ 

ببین باید بگردی مثلا شلوار بگ و مام استایل  من اینجا دیدم ۴۳۰ ۳۶۰ اونجا دقیقا همونو خریدم ۱۲۰ چون تک شده بود 

مانتو های خیلییییی شیک مجلسی  ۶۰۰_۷۰۰ بود مانتو معمولی ۲۸۰ به بالا 

این قیمتا ۳ اسفنده ها 

مینی اسکارف عالییی درجه یک خریدم ۸۰  شالای عالی از ۱۲۰ بود  

_ من با پول یه روسری از اینجا یا خرید انلاین,  اونجا دوتا میخریدم. با پول یه مانتو دوتا مانتو میخریدم برای همین میگم خیلی بهتره من با دختر عمم که از نظر با ذوق و شوق و به خیال خودش عالیی خرید کرده بود. قیاس کردیم خریدای من خیلی شکیل تر بود اول قیمت نگفتم بهشا پروندم همه رو گرون گرون میگفت مفتهههه بعد که قیمت واقعی رو گفتم وارفت 🤣🤣🤣🤣

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

آهااان راستی همه هم رابطه کامل تو عقد رو بد و فاجعه میدونن

رابطه کامل و غیر کامل مگه داریم؟

من 😶😑😐😲

همه کودک همسر ها سه تا لیسانس و دو تا دکتری دارن 

۲۳ سالشه پسرش ۱۰ سالشه 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

اینایی که گفتی من ندارم   حرف مفته

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من که هرروز دم خونمون جنگ جهانی  همه پسرا خفن با لامبورگینی منتظرن من فقط برم یه بله بگم دیگه ...

دیوونه شوهرمن الان بعد چهارسال زندگی همون ۲۰ تومنم نداره😆

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
دیوونه شوهرمن الان بعد چهارسال زندگی همون ۲۰ تومنم نداره😆

😂😂😂نمیشد با مامانش زندگی کنم اگه باهاش زندگی میکردم الان کوزت بودم

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع