2777
2789
عنوان

خصوصیات غالب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 121 پست
منم ی عالمه لباس میخوام ولی شوهرم تا بیستوشیشم پول نمیگیره بعدشم گفته ۴بیشتر بهت نمیدم همه کاراتو با ...

الان ۴ تومنو کم میبینی تو؟پایه حقوق اداره کاری ۲۶۰۰یه

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا، اتفاقا من برعکس احساس کردم و اینکه اکثریت خیلی مذهبی هستند

اره به نظر منم همه بر عکس اینایی که گفتی هستن و فقیرن ولی پول نت رو دارن یکی هم که بله دیگه همه مریم مقدس هستن که کاشت ناخن رو گناه میدونن

الان ۴ تومنو کم میبینی تو؟پایه حقوق اداره کاری ۲۶۰۰یه

پایه حقوق نمیدونم چیه ولی شغل همسر من ازاده

ولی خودت از قیمتا خبر داری دیگ بقران ۳تومن خرید کردم برا دخترم هنوز هیچی نخریدم براش ۳تا پیرهنو ۲تا کفشو ی هودیو ی پالتو با ی شلوار تو خونگی نخریدم براش ساق جورابی گل سر کیف 

تازه بیستو هفتمم تولدشه میشه ۴سالش

منم ی عالمه لباس میخوام ولی شوهرم تا بیستوشیشم پول نمیگیره بعدشم گفته ۴بیشتر بهت نمیدم همه کاراتو با ...

اگه برات عید مهم نیست خیلی 

بعد از عید و تعطیلات نوروز اگه  بری قشم با چهارتومن میتونی خیلی بیشتر از شهر خودتون  لباسای شیک بخری 

(( درگهان دو دلفین و بازار قدیم درگهان و پاساژای دیگش ))

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

پایه حقوق نمیدونم چیه ولی شغل همسر من ازاده ولی خودت از قیمتا خبر داری دیگ بقران ۳تومن خرید کردم بر ...

تولدش مبارک.اگه ۴ تومن پول خرید دوتاتونه ومیخوای خیلی بخری واقعا کمه ولی من ۱ تومن برا پسرم دو دست لباس خریدم،یه تیپ بیرونی کامل برا خودمم با ۲ تومن

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
تولدش مبارک.اگه ۴ تومن پول خرید دوتاتونه واقعا کمه ولی من ۱ تومن برا پسرم دو دست لباس خریدم،یه تیپ ب ...

ن ۴برا خودم تک ما شهرستان میریم عید بعد زیاد مهمونی میریم حداقل ۴تا شالو روسری میخوام ۴دست برا مهمونی میخام دو جفت کفش یکیش کتونی میخوام لوازم ارایش ک بماند مانتو شلوار اینا

مانتو سیزده چهارده تا دارم ولی همش تکراری یا کفشو کتونی

اونجا میرم نمیتونم تکراری بپوشم

عوضی🤣

من که هرروز دم خونمون جنگ جهانی 

همه پسرا خفن با لامبورگینی منتظرن من فقط برم یه بله بگم دیگه همه چیز به ناممه😎😎از بس خفنم 

😂😂😂چه. دروغ بزرگی زدم😂😂یه خواستگار داشتم کل زندگیش ۲۰ تومن بود 🥺

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
کرجم یعنی قشم ارزونه؟

ارهههههههه به شرطی زمان مناسبش دستت بیاد و چه جوری خرید و یاد بگیری مثلا  برای عید اواسط بهمن تا  دهه اول اسفند خوبه بعد به دلیل زیاد شدن مسافر قیمتا تغییر میکنه 

تابستون چون هوا گرمه مسافر کمه اکثرا قیمتاش خوبه  درگهان خیلی قیمتاش بهتره که گفتم کجاهاش 

ما از اصفهان میریم اونجا من پنج ساله هیچییی از اصفهان خرید نکردم در حد کش مو و اجباری مثلا روسری و لباس زیر اینجا میخرم هر بار میرم بازار میبنم خرید از اونجا به صرفه تره برام 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

چرا اینقد دانشجوی پزشکی اینجا زیاد شده؟

کی وقت میکنن درس بخونن

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.