2777
2789

تا الان بهشون قطره آهن ندادم رفتم آزمایش گرفتم گفتن کم خونی ندارن مگه میشه! تازه نارس هم بودن یکی ۲ کیلو یکی زیر دو کیلو

فک کنم این قطره آهنا فقط دندوناشونو خراب میکنه😶

ماهم به داداشم ندادیم کم خونی نداره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شیرخشک همه چی داره توش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خب اره میشه مگه قبلا ما قطره اهن میخوردیم؟مشکلیم نداشتیم الان هی به ما استرس میدن اهن بده مولتی ویتا ...

حالا اینا چون نارس بودن گفتن از دو ماهگی باید آهن بدی ولی نخوردن 

استارتر چقد شرایطت مثل منه من ی پسر دارم ی دوقلو پسر باردارم

توام سه تا دختر داری؟ یکم از تجربت تو دوقلو داری میگی؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
استارتر چقد شرایطت مثل منه من ی پسر دارم ی دوقلو پسر باردارم توام سه تا دختر داری؟ یکم از تجربت تو ...

خیلی سخته مخصوصا اینکه دست تنها باشی و خونه نشین بشی  و مردم هی بگن سعی کن ی پسر بیاری تا دیر نشده

خیلی سخته مخصوصا اینکه دست تنها باشی و خونه نشین بشی  و مردم هی بگن سعی کن ی پسر بیاری تا دیر ن ...

مام دخترکم داریم😢😢😢ولی من دیگ خجالت میکشم بیلرم بچه   همینم ناخواست بوو

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
خارجی گرفتم نخوردن دور ریختم چون رفلاکسی بودن حتی آ د هم فقط چندتا خوردن

آ د بریز تو شیرشون بده بخورن منم تو شیر میدم به بچم

الان که دیگه رفلاکس ندارن اهن بشون بده یا رژیم غذاییشونو رعایت کن

استارتر چقد شرایطت مثل منه من ی پسر دارم ی دوقلو پسر باردارم توام سه تا دختر داری؟ یکم از تجربت تو ...

مخصوصا روزهای اول خیلی سخته! سعی کن حتما شیر خشک بهشون بدی از همون روزهای اول من تا ی ماه ندادم داغون شدم