2777
2789

بچه ها من با جاریم قهرم بعد اون روز مادرشوهرم بادختر جاریم اومد خونمون دخترش کلاس پنجمه دس پرورده جاری عزیزمان است.بعد وقتی اومدن تو این سلام نکرد ب من منم محلش ندادم چون میدونم مامانش گفته ک احتراممو نگه نداره بعد از این طرف مادرشوهرمم قربون صدقش میرف میگف دختر قشنگم اومدی خونه عموت و فلان..... بماند ک این حرفشم بی معنی نبوده مثلا خاستع بگ اومده خونه عموش و پسرم😒

بعد دختر جاریم رف دست بشوره مادرشوهرم اومده ب من میگ چرا بی محلی کردی بهش ناراحت شده فک کنم گفتم ببخشیدا منی ک ۱۱ سال ازش بزرگترم بیام سلام بدم ب این بچه بعد گفتم باید ب بچشم جواب پس بدم؟ک هیچ نگف بایدم هیچی نگ حرفش بی ربط بود خودشم باید فهمیده باشه

واقعا چقد بعضیا بی درکن

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم قهره هم میات مهمونی چه فازا

جاریم نیومد ک مادرشوهرم اومد ک یهو دیدم بچه جاریمم باهاشه 

حق با شماست عجب رویی دارن والا رو نیست که سنگه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
خوب وقتی سلام نمیده چه طرز مهمونی اومدن مادرشوهر تم از اوناستا

بله نوه هاشو زیاد دوس داره بعد خیلیم بی درکه😑

خوب گفتی آفرین به زبونت من نمیدونم چرا توی این موقعیتا لال میسم

اره بابا نمیگفتم ک باید ب ی بچه هم جواب پس میدادیم سعی کن همیشه حقتو بگیری با حرف زدن

عزیزم اون بچه‌ست، آتو دست خانواده ی شوهرت نده که بگن این با بچه هم مشکل داره. درسته اون سلام نکرده، توهم بهش سلام نمیکردی اینکه میگی محلش ندادی و... کار درستی نبود. شخصیت خودت رو زیر سوال نبر. بدتر از اون به مادرشوهرت گفتی که مگه باید به بچه‌ش هم جواب پس بدم؟ دستت رو رو کردی، مهر تاییدی زدی که تو به مهمونت احترام نذاشتی. میگفتی به من سلام نکرده من فکر کردم تو خودشه، از جای دیگه ناراحته، خواستم با خودش تنها باشه.

من خودم تجربه ی این رفتارها رو داشتم. مادرم با زنعموم بحثثون شده بود. کینه ی زنعموم دامن منم گرفته بود. خونه‌ی عموم که میرفتم، تا من اونجا بودم شام نمیاورد. یه روز رسید عموم بهش گفت تو با این بچه هم مشکل داری. تو باهمه مشکل داری.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.