الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاد ما یه راه حل برای شناخت طرف میداد میگفت یه حرکت غیرقابل پیش بینی کنید طرفتون ناخودآگاه خودشو نشون میده
مثلا غذا میخورید یهویی یه کوچولو سمتش اب بپاشید
و واکنشش رو ببینید
و بعدش بهش بگید چرا اینکارو کردید 🙄
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
سخت میشه فهمیدمن خودم زودعصبی میشم ولی مثلا توی جنع غریبه بروزنمیدم واصلا ب ذعشونم خطورنمیکمه عصبی ب ...
اره خواهر منم همینه به شدتتت بد اخلاق و عصبییی همه فکر میکنن خیلییی اروم و ساکته ولی من نه عصبانیتمو نشون میدم حتی به پسره هم گفتم که زود عصبی میشم ولی اون نه خودشو آروم و مهربون و باگذشت و صبور نشود میده
😂😂😂 روم نمیشه اینکارو کنم مدت زیادی نمیشه همو میشناسیم تازه وابستشم شدم🤦🏻♀️
ولی خیلی جواب میده
حالا به روش های دیگه هم فکر کن شاید به روش بهتری رسیدی 😁
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»