2777
2789

چاق شد ولی اندامش عالیییههههه اصلا شکم نیاورد تزریقشم چندساله مونده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدو نکردم ، ولی لیپو و تزریق داشتم

تزریقیات موندگاز شده یا نه ؟من یکسال پیش عمل ابدو لیمو کردم متاسفانه تمام چربیهای تزریقی ب ناحیه باسن و هیپ دیپ جذب شد  

خدایا شکرت 

چاق شد ولی اندامش عالیییههههه اصلا شکم نیاورد تزریقشم چندساله مونده

خاک بر سزم‌من تزریق کردم ب باسن و پهلو مثل خنگا رژیم گرفتم ک چاق تر نشم مثل احمقا زدم تمام تزریقیا و اب کردم الان کاملا اسکینی شدم خیلی بد شدم خیلی ۵۰ کیلو هستم 

خدایا شکرت 

تزریقیات موندگاز شده یا نه ؟من یکسال پیش عمل ابدو لیمو کردم متاسفانه تمام چربیهای تزریقی ب ناحیه باس ...

منم از لحظه ی اول رژیم گرفتم ، کلیش جذب شده تو این چند سال ولی ۵۰ درصدش هست ، شیپ ساعت شنی ولی خیلی طبیعی و اسکینی ، اصلا کسی حتی شک نمی کنه که عمل کردم ولی خیلی خوش فرمه 

چقدر تزریق کرد ؟ من ۲۰۰۰ تا زد ، انقدر ناراحت بودم 

منم از لحظه ی اول رژیم گرفتم ، کلیش جذب شده تو این چند سال ولی ۵۰ درصدش هست ، شیپ ساعت شنی ولی خیلی ...

منم‌متاسفانه اسکینی هستم الان ناراحتم خیلی طبیعیه 

منم دقیقا ساعت شنی هستم اما لاغر 

دور کمرم از ۱۰۵ رسید ب ۶۷ بعد عمل اما دوست داشتم هیپ دیپ و باسنم مثل همون روزای اول تزریق باشه 

من نمیدونم چند سبسی تزریق کرد گف هر جقدر چربی بدنت اجازه بده 

هیپ دیپت الان جذب شده یا هنوز هست؟

به نظرت چاقتر بشم شکم میارم؟

من عمل سختی داشتم ابدو واقعا سخته مردم و زنده شدم

خدایا شکرت 

منم از لحظه ی اول رژیم گرفتم ، کلیش جذب شده تو این چند سال ولی ۵۰ درصدش هست ، شیپ ساعت شنی ولی خیلی ...

زیاد نبود ۲۰۰۰۰ خوشبحالت کاش برا منم زیاو زده بود

خدایا شکرت 

یکسال دقیقا

اگر با ورزش یکم اضافه کنی سلول های چربیت بزرگتر میشن و بیشتر فرمش مشخص میشه 

من خیلی راضیم که طبیعیه ، الان که دیگه مانتو هم نمی پوشم ، بلوز شلواره همش و بلوزامم کوتاهه همین اندازه هم تو خیابون جلب توجه می کنه چه برسه بزرگتر باشه ، واقعا قشنگ نیست و احساس خیلی بدی داره نگاه هر آدم مسخره ی لو لولی تو جامعه 

من بازوهامو هم انجام دادم همزمان ، شما بازو هم داشتین ؟ 

اگر با ورزش یکم اضافه کنی سلول های چربیت بزرگتر میشن و بیشتر فرمش مشخص میشه من خیلی راضیم که طبیعیه ...

ن من فقط شکم پهلو و سوتین لاین بود .ابدو هم ک پوست شل شکمم و کشید و صاف کرد و یه ناف خوشگل برام گذاشت 

خدایا شکرت 

خاک بر سزم‌من تزریق کردم ب باسن و پهلو مثل خنگا رژیم گرفتم ک چاق تر نشم مثل احمقا زدم تمام تزریقیا و ...

خدانکنه خوبی که عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘