2777
2789
عنوان

تحدیدم کرده به سک...آنلاین😔😔😔😔

3443 بازدید | 72 پست

شاید اکثرن منو بشناسید...

اما خودم به طور خلاصه میکم برای کسیایی که نمیدونن 

با کسی قبلا در رابطه بودم از راه دور اون عراق من ایران چند ماهی رابطه داشتیم پول و کلدو برام فرستاد منتهی هیچ وقت قدشو نگفت.قدش خیلی کوتاه هست خیلی ۱۵۰نتونستم تحمل کنم و من اواخر متوجه شدم و خواستم پول و هدیشو پس بدم که گفت نه حلالت الان یک ماه برگشته از من پول میخواد و منم نداشتم عکسامو پخش کرد و تمام اطرافیانمو فالو کرده و میشناسه بعد از اون من واسطه گداشتم تا زمان بده بدم باهم قرار گذاشتیم پولشو هر ماه یه مقدار بدم 

دیروز بهم پیام داده که اره باید باهام رابطه سک..آنلاین داشته باشی و من کلی حالم خرابه و همش گریه 

من نمیتونم چنین کاری کنم نمیتونم گفتم خونه های مردمو پاک میکنم پولتو جمع میکنم اما..

حالم خیلی بده دارم همش دعای یستشبیر میخونم بلکه خدا کمکم کنه 

اون عکس هایی بدم ازم داره..

تروخدا برام دعا کنید...

تمام ذهنم خودکشیه 

کاش میشد بخوابم بیدار نشم کاش میشد یه روز که میرم بیرون یه ماشین بزنه...لهم کنه 

خدایا من به مرگم راضیم با مردنم ابروی خودم و خانوادمم نمیره 

میترسم جرعت خود کشی نداشته باشم و به یه شهر دور فرار کنم...

کسیو هم تو یه شهرستان دور نداریم..

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

بچه ها استوری یه نفر و دیدم. که نباید میدیدم

چیکار کنم اسمم نره واسش )(جزو کسایی که استوریشو دیدن

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه نشی ک باز ازت فیلم بگیره ضبط کنه ها

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

وااای دختر این چه کاری بوده کردی؟ 

چند سالته که گول اون یارو رو خوردی که عکس لختی دادی بهش اخه 

چطور جرعت کردی 

داره ازت باج میگیره با پلیس فتا یا اورژانس اجتماعی در ارتباط باش کمکت میکنن 

سوره یاسی بخون هدیه به امام جواد ان شاله خدا کمکت کنه