2777
2789
عنوان

سقط هفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 57 پست
وای ۵۰ روز...چند هفته بودی کورتاژ کردی؟

آخه ۳ماه عقب انداختم بعد پریود شدم اما ۵۰روز هر چی دکتر رفتم قطع نشد آخر س سونو کرد گفتضخامت ۱۱هست احتمالا سقط کردی ولی بتا منفی شد  کورتاژ کردن آخه اگه سقط باشه ۵۰روز تو خون نمی مونه که .هنوز معلوم نیست بچه بوده یا یه چیز دیگه ولی همه چی نرمال بود فقط ضخامت رفته بو بالا نمونه گرفتن ۱۳روز دیگه میبرم بگه چی بوده

آخه ۳ماه عقب انداختم بعد پریود شدم اما ۵۰روز هر چی دکتر رفتم قطع نشد آخر س سونو کرد گفتضخامت ۱۱هست ا ...

الخیر فی ما وقع

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری رو رفتی؟؟؟

نه عزیزم.من طبق پریود تو هفته۱۱هستم طبق سونو قلب تو هفته۱۰هستم.واسه همین دکتر گفت طبق سونو بزار بعد تعطیلات عید برو

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
نه عزیزم.من طبق پریود تو هفته۱۱هستم طبق سونو قلب تو هفته۱۰هستم.واسه همین دکتر گفت طبق سونو بزار بعد ...

سونو ان‌تی میفته تو تعطیلات از همین الان بگرد ببین کجا باز هست وقتتو بگیر 

سونو ان‌تی میفته تو تعطیلات از همین الان بگرد ببین کجا باز هست وقتتو بگیر 

وای یعنی۶فروردین جایی باز نیس؟!!آخه دکتره گفت بزار بعد تعطیلات

وای یعنی۶فروردین جایی باز نیس؟!!آخه دکتره گفت بزار بعد تعطیلات

سونو ان‌تی منم میفته تو تعطیلات دکتر به من گفت حتما پرس و جو کن ببین کدوم مرکز بازه چون باز هم باشه ساعت کاریشون کمتره از الان وقت بگیر

سونو ان‌تی منم میفته تو تعطیلات دکتر به من گفت حتما پرس و جو کن ببین کدوم مرکز بازه چون باز هم باشه ...

آهان.ممنون عزیزم که گفتی حتما از الان نوبت میگیرم

عزیزم منم بارداریم پوچه، چطور دفع کردی؟ خونریزی زیاد داشتی؟

چند وقتته عزیزم؟

من ۵ هفتگی فهمیدم بارداریم پوچه ولی اصرار کردم ک نگهش دارم شاید جنین دیده بشه ولی نشد تو ۱۱ هفتگی به خونریزی افتادم رفتم بیمارستان قرص گرفتم و دفع کردم واقعیتش به حدی درد داشتم که تا ۶ ساعت ۶۰ بار رفتم اون دنیا برگشتم خیلی بد بود از زایمان طبیعی دردش بیشتر بود