2777
2789
عنوان

سقط هفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 57 پست
متاسفانه برا من برگشت هفته ۱۵ هستم هنوزم دارم

اخی عزیزم ...منم بارداری اولم ویار وحشتناک داشتم تا آخر سه ماهگی با سرم زنده بودم این سری خدا رو شکر خیلی خیلی کمتر بود

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما نگران نباشین شما ک مشکلی ندارین من بارداریم پوچ بود اوایل بارداری سینه هام بزرگ و دردناک شد ...

عزیزم...بمیرم برا دلت 😢

اره بابا پول میگیرن دیگ مفتی انجام نمیدن ک بروبگو حالم بده خونریزی دارم‌و..درجامیفرستن داخل

🤭🤭 مرسی از پیشنهادت میرم حتما

خانوما نگران نباشین شما ک مشکلی ندارین من بارداریم پوچ بود اوایل بارداری سینه هام بزرگ و دردناک شد ...

منم ۵۰روز  خونریزی داشتم قطع نمیشد سونو کرد گفت ضخامت ۱۱هست احتمالا سقط کردی ولی بتا منفی شد کورتاژ کردن .بعد کورتاژ سینه هام خیلی سنگین شده بودن ۷روزه انجام دادم منتظر جوابشم😔هنوز معلوم نشد که سقط کردم یا چیز دیگه بود

منم ۵۰روز  خونریزی داشتم قطع نمیشد سونو کرد گفت ضخامت ۱۱هست احتمالا سقط کردی ولی بتا منفی شد کو ...

وای ۵۰ روز...چند هفته بودی کورتاژ کردی؟

امروز دکترم نیست پیام هم دادم جواب نمی‌ده.. بیمارستان برم صدا قلبش رو چک می‌کنن؟

اره برو اتاق زایمان ...

دکترت توهر بیمارستانی کار میکنه برو اتاق زایمان خمونجا بعد بگو مریض دکتر فلانیم هم صدای قلبش گوش میدمن هم اگر خطری باشه همونجا از بیمارستان با دکترت تماس میگیرن و گزارش میدن... دکترت هم اردر میده

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
اره برو اتاق زایمان ... دکترت توهر بیمارستانی کار میکنه برو اتاق زایمان خمونجا بعد بگو مریض دکتر فل ...

مرسی قشنگم منتظرم شوهرم بیاد برم بیمارستان اگه جواب ندادن میرم سونو...