2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل

156 بازدید | 12 پست

دوستان سلام دندان عقل من شکسته فک پایین هست هردوتاش شکسته و چیزی تو دهانم دیده نمیشه یعنی نهفته محسوب میشه. عکس رادیولوژی  گرفتم دکترگفت عفونت خیلی زیاده باید سریع دوتاشو باهم جراحی کنی. دوساله از ترس عقب انداختم حالا شنبه باید برم. بشددددت میترسم. بگین موقع جراحی چطوریه و چقدرطول میکشه و درد داره؟ بعدش چطوره ؟ من از خون خیلی حالم بهم میخوره خدایا چکا کنم میترسم. ازهمین الان دل و روده ام اومده تودهنم. 

منکه در عرض یک ماه سه تا دندون عقل کشیدم یکیش هم نهفته بود و کمی جراحی میخواست؛ دوتای دیگه هم نصفش شکسته بود...پیش دکتر خوبی رفتم اصلاااااا هیچ دردی حس نکردم حتی بعدش هم مسکن نخوردم خیلی خوب بود...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتاشو جراحی کردم...نمیگم هیچی‌نیست...اما خب تو اون لحظه ۵۰٪ اذیت میشی مخصوصا اگه ریشه دندونت زباد باشه...بعدش‌ تا ۱ هفته یکم سخته...البته من یکیش خیلیییب اذیت شدم..یکیش عالی بود

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

منم دارم دوتا باید جراحی کنم یدونه کشیدم سالم بود دندونم ولی هیچی نفهمیدم

ولی یبار جراحی لثه انجام دادم همش خون تو دهنتو جمع میکنن اخرشم گاز میزارن تو دهنت یکم خون میاد که بستنی اینا بخوری بند میاد

منکه در عرض یک ماه سه تا دندون عقل کشیدم یکیش هم نهفته بود و کمی جراحی میخواست؛ دوتای دیگه هم نصفش ش ...

همه میگن صورتت ورم میکنه دهانت از درد بازنمیشه فقط باید سوپ بخوری تایکهفته.من دوتا بچه کوچیک دارم هیچ کمکی ندارم عفونت شدید باعث شده تب کنم مجبورم بخدا وگرنه نمیرفتم....مرسی خیلی دلگرمی دادی

همه میگن صورتت ورم میکنه دهانت از درد بازنمیشه فقط باید سوپ بخوری تایکهفته.من دوتا بچه کوچیک دارم هی ...

حتما حتما به دکتر بگو چرک خشک کن بنویسه برات..‌

اگر با همین عفونت عمل رو انجام بده ممکنه بی حسی اثر نکنه و درد بکشی

به خدا توکل کن 

منکه یه دور صلوات به ام البنین نذر کرده بودم اینقدر میترسیدم  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)