2777
2789

اون از بچگیم که فقط خاطره دعوا ازش یادم میاد 

همش قهر و جنگ و دعوا بود ، من از استرس دعوای اینا قلبم میومد تو دهنم😔

داداشم از استرس دعوای اینا میشینه پوست دستش میخوره کلا 

😭😭😭 

تو رو خدا حداقل جلو بچه هاتون دعوا نکنید 

90 درصد مشکل ها بخاطر مشکل مالی هست ، حالا هی میگن پول چرک کف دسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد دعوا میکردن ولی چرا اینقد خودتونو اذیت میکنین 

اونا خودشون دعوا میکنن خودشون میرن ت اتاق اشتی میکنن😐

خیلی بدم میاد همه جا فقط دعواها و بدبختیاشون واسه ماست 

بشینین بازی کنین باهم خودتون اروم حرف بزنین موزیک گوش کن این چیزا عادیه دیگه چیزی که نمی‌شکنن

دلم برا داداشت سوخت

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
منم مامان بابام عین توعن

به بچگی فکر میکنم قلبم درد میگیره ، از بس دعوا داشتن من میترسیدم جیش میکردم تو خودم😭😂 

چه شبایی که من با چشم گریه خوابیدم 

بالشتم خیس میشد

و منی ک از بچگی تا الان ک بیست و خرده ای سال گذشته و همچنان ترس از دعوای پدر و ماردم دارم ک همیشه ام تقصیر پدرمه😖😖

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

دعوای زن و شوهرهها همیشگی 

مامانتون زیادی پول می خواد یا بنده خدا بابا وضعش بد؟

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

من فقط یادم یه بار پدر مادرم دعوا کردن

به بچگی فکر میکنم قلبم درد میگیره ، از بس دعوا داشتن من میترسیدم جیش میکردم تو خودم😭😂  چه شب ...

منم کلیییییییییییی دعوا دیدم کتک دیدم 

فک کنم پیش دبستانی بودم 

بابام و مامانم دعواشون شد با مامانم رفتیم خونه بابا بزرگم 

کلاس اولمو اونجا گذروندم 

چقد زجر کشیدم خونه بابابزرگم 

بابابزرگمم عصبی بود 

اونجا همش دعوا بود 

اخی از مامانم ک فرشتس 

ولی اینا همش میگذره آبجی 

انفاقای خوبم تو راهه 

خدا حواسش به اینا هس 

خودش با ما حساب کتاب داره 

نطمعن باش!

ب خدا ظهری قصد خودکشی داشتم 

یهو ی حسی بهم گف خدا خیلی دلش گرفته بغض کرده از تصمیمم 

یچیزی بهم گف خدا حواسش هس 

خیلی عجیب بود

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
دعوای زن و شوهرهها همیشگی  مامانتون زیادی پول می خواد یا بنده خدا بابا وضعش بد؟

نه ، بابام اصلا خسیس نیست همیشه هم پول میده 

مثلا مامانم کارت بانکی گذاشته رو لباسشویی 

بابام میگه چرا گذاشتی کلی حرف بارش کرده بهش میگه بی شرف 

ذهنش درگیر چک هایی هست که باید فردا بره بانک پاس کنه 

دق و دلیش سر ما خالی میکنه