2777
2789
عنوان

بقایا با وجود بتای صفر؟

580 بازدید | 19 پست

امکان داره؟

من سونوی مطب رفتم چیزی نبود

بتامم ۳ 

ولی دوماهه اوایل پریود تکه های مثل بقایا دفع میکنم

بنظرتون ممکنه با بتای صفر رحم هنوز تمیز نشده باشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو واژینال دادی؟

من بعد سه هفته بتام زیر ده شد ولی بقایا کوچولو یک در دو سانت داشتم که باپریود بعدی دفع شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عنوانم کمی اشتباه شد دوستان ببخشید من فارس زبان نیستم بتای صفر با وجود بقایا منظورم بود

جفتش یکیه عزیزم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بله من این اتفاق برام بعد از سه دقیقا ۷ماه پشت سر هم اتفاق افتاد 

که آخرین بار بعد از یک تیکه ی بزرگ که دادم آزمایش کردند گفتند جنین هست که مدت هاست از بین رفته 

و بعد سونو دادم دیگه  رحمم تمیز شده بود ولی بتا رو هر بار دادم صفر بود

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

سونو واژینال دادی؟ من بعد سه هفته بتام زیر ده شد ولی بقایا کوچولو یک در دو سانت داشتم که باپریود بع ...

نه عزیزم سونوی واژینال ندادم 

سونوی مطب رفتم ک دکترم اصرار داشت بقایایی ندارم ولی تا ۴۰ روز بیبی چکم مثبت بود و تا دو سیکل هم اوایل تکه های مثل بقایا دفع کردم

نه عزیزم سونوی واژینال ندادم  سونوی مطب رفتم ک دکترم اصرار داشت بقایایی ندارم ولی تا ۴۰ روز بی ...

وااا 

عزیزم تو اولین فرصت یه سونو واژینال برو  و دکترت هم عوص کن

مگه میشه بعد سقط واژینال نرفت؟

موندن بقایا تو رحم خوب نیستش حتما پیگیری کن گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم