2777
2789

اول از همه سلام

من دوازدهم تجربی هستم امسال کنکور دارم میخوام اگه از رشته های پیراپزشکی قبول نشدم برم فرهنگیان و معلمی

ولی شنیدم که میگن باید دو برابر تحصیلت تو روستا باشی یعنی ۸ سال!!

منکه یه دخترم و خانوادم هم مذهبین شاید خیلی سخت راضی بشن ۸سال برم یه جای دور😅 خودمم یکم ترس دارم اخه تاحالا فقط بجز راه مدرسم و بقالی سر کوچه جایی تنها نرفتم چه برسه به اینکه ۸ سال برم.....

🌈🧡کسایی که دور و برشون معلم هستش یا یکی از اعضاي خانوادشون معلمن آیا اوناهم ۸ سال فرستادن یا شرایطش چیه؟ یا فقط ابتدایی هارو میفرستن؟؟؟

من اگه بخوام معلم راهنمایی بشم منم میفرستن؟؟؟؟ 

معلم دبیرستان بخوام بشم چی چجوریاس؟؟

ممنونم میشم اگه اطلاع دارین بهم توضیح بدین هیچی نمیدونم😭😭

ببخشید خیلی زیاد شد😅 مرسی تا اینجا اومدین🙏🙏🧡♥️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبت که خوب باشه مثلا میوفتی شبراز فرهنگیان

بعد میری تو شهرستانای خود شیراز تدریس میکنی و این انتخابیه پس اگر اوردی شهر خودتو انتخاب کن ک بعد بیوفتی تو شهرستانای ایتان خودت اما اگر رتبت عالی باشه تو خود استان هم میتونی تدریس کنی

حتمی روستا که نیست ولی ممکنه باشه، برای ما ۵ سال تعهد خدمت در مناطقی که خودشون تعیین کرده بودن رو داشتیم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

رتبت که خوب باشه مثلا میوفتی شبراز فرهنگیان بعد میری تو شهرستانای خود شیراز تدریس میکنی و این انتخا ...

اهان مرسی مثلا چند سال باید تو شهرستان معلمی کنم اگه بخوام معلم راهنمایی بسم بازم باید روستا یا شهرستان برم؟

عزیزم اینطوری نیست معمولا باید بری شهر دیگه درس بخونی ولی برای خدمت برمیگردی شهر خودت مثلا ناحیه ۱ یا ۲ شهر خودتون البته ممکنه روستاهای نزدیک خودتون بری در حد هفته ای ۲ ۳ ساعت 

و درصورتی که اموزش کوکان استثنایی باشی حتماااا شهر خودت خدمت میکنی

ببخشید شما معلم ابتدایی بودین؟؟ تو روستا ۵ سال بودین؟

نه دبیرم ، ۵سال برای خدمت تو یه شهر با فاصله ۲ ساعت از شهر خودم بودم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اهان مرسی مثلا چند سال باید تو شهرستان معلمی کنم اگه بخوام معلم راهنمایی بسم بازم باید روستا یا شهرس ...

ببین رتبه بندی داره 

سعی کن تراز کنکورت عالی بشه ک خودت بتونی انتخاب کنی 

من افتادم اصفهان شهر نجف ابادو انتخاب کردم 

میتونم شهر دیگه رو انتخاب کنم اما خودم نجف اباد انتخاب کردم ک پستم بیوفته نجف اباد 

پس انتخابیه و رتبتم مهمه

عزیزم اینطوری نیست معمولا باید بری شهر دیگه درس بخونی ولی برای خدمت برمیگردی شهر خودت مثلا ناحیه ۱ ی ...

اهان اگه خودمون تو مرکز استان بودیم مثلا ماتو تبریزیم تو تبریز درس بخونم میتونم اینجا خدمت کنم و معلم شم؟

خواهر منم دوازدهمه  شما روزی چندساعت میخونی؟

بستگی داره به شرایطی که پیش میاد من بیشتر تو دوازدهم کار میکنم و یازدهم 

دهم رو نتوستم مرور کنم

مهم اینه که خونده هاشو مرور کنه