2777
2789

من از آذر شروع کردم. انسانی بودم. الان سال آخر دانشگاهمه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی شروع نکردم هیچ وقت😂تنها زمانی که خیلی جدی و فشرده خوندم از دو هفته قبل کنکور بود😂بقیشو خیلی سرسری میخوندم..انسانی بودم تموم شد رفت

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

از شهریور 

البته سال دومه پشت کنکورم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

من از آبان شروع کردم.انسانی

الان ترم دومم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اول تو بگو  رشته هدفت رو هم بگو

من تجربی ام.از خرداد شروع کردم ولی خب هی شل کن و سفت کن خوندم

الان با اینکه صفر صفر نیستم ولی میخوام از اول شروع کنم و تا آخر اردیبهشت یه دور کل کتابا رو بخونم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من تجربی ام.از خرداد شروع کردم ولی خب هی شل کن و سفت کن خوندم الان با اینکه صفر صفر نیستم ولی میخوا ...

منم تجربیم مثل تو موفق باشی 

من میخوام فیزیوتراپی قبول شم 

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
موفق باشی عزیزم.تجربی یا انسانی؟

انسانی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
مرسی عزیزم درسا رو به کجا رسوندی تا الان؟

خیلی کم خوندم الان دوباره دارم میخونم حدود ۲۰ درصد رو بلدم فقط 

سال دوممه

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
خیلی کم خوندم الان دوباره دارم میخونم حدود ۲۰ درصد رو بلدم فقط  سال دوممه

منم تازه الان دارم شروع میکنم

کلاسی چیزی ثبت نام کردی یا ویدیو میبینی؟

من کلاس زیست و عربی و ریاضی رو ثبت نام کردم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
منم تازه الان دارم شروع میکنم کلاسی چیزی ثبت نام کردی یا ویدیو میبینی؟ من کلاس زیست و عربی و ریاضی ...

هر دوش 🤭