2777
2789

عزت نفس دارم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میگی دوست من میگم خواهرو برادرمو پنج ساله ندیدم بوسیدم گذاشتم کنار

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

علاوه بر دوست

تمام فامیلای سمی

و حتی نزدیکترین ادمای زندگیم ک بهم حس بدی میدادنو گزاشتم کنار

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

خب وقتی یه چیزی کنار گذاشته میشه یعنی کاراییش رو از دست داده دیگه!!!! مثلا دوستی که کنار گذاشته میشه دیگه قطعا دوست نیست،به یه چیزی غیر از دوست تبدیل شده که کنار گذاشته میشه.با یه لباس هر چقدر هم که عکس گرفته باشی، با یه کفش هر چقدر هم راه رفته باشی و جاهای مختلف رو رفته باشی، وقتی اون لباس یا اون کفش کهنه میشه میندازیش دور، وقتی میندازیش دور دیگه لباس یا کفش نیست که چ، یه چند تا تکه بافت های پلاستیکی و نخی کهنه هست که به هم وصل شده. اما برعکس لباس که ما ازش استفاده میکنیم و این استفاده باعث میشه که کهنه بشه، آدما خودشون باعث کهنه شدن خودشون میشن.خب طرف فاسد شده چه لزومی داره توی زندگیم نگهش دارم؟!!! هر چقدر هم باهاش عکس داشته باشم، هر چقدر هم لحظه های خوبی باهاش در گذشته داشته باشم،الان دیگه طرف خودش خواسته که برای من فاسد بشه، منم که آزمایشگاه نیستم مواد کپک زده رو نگه بدارم تا روی کپکا آزمایش و تحقیق انجام بدم، از زندگیم میذارمش کنار. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

تک فرزندم و مهارت زندگی درتنهایی رو دارم یاد می گیرم درون گرا بودن هم تاثیر داره فقط اعتماد بنفس نیس استایل شخصیتت هم تاثیر داره اگه از تنهایی گریزان باشی هیچ وقت نمیتونی روابط سمی رو کنار بزاری

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
خب وقتی یه چیزی کنار گذاشته میشه یعنی کاراییش رو از دست داده دیگه!!!! مثلا دوستی که کنار گذاشته میشه ...

💓کاش باهام حرف بزنی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️