2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون این حرفها رو بهتون بزنه چکار میکنید؟؟ اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 67 پست
بگو مرد مسئولیت پذیر و خوب نمیذاره زنش بره راه خرابی

اینطوری انگار قبول میکنه که خرابه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم توی جدایی که مصمم هستم ولی الان این پیامها رو میخونم میبینم چه صبر احمقانه ای داشتم من

پس ب خاطر جدایی داره این حرفا رو میزنه..اصلا اصلا ذهنتو درگیر نکن اون از جای دیگه اعصابش خورده...برا چی جدا میشی؟

...

اینطوری انگار قبول میکنه که خرابه

بهتره بزار شوهرش ب عقل و مردونگی خودش شک کنه

مرتیکه بی عرضه

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
 همه این کارا رو کردم ولی همیشه حق به جانب بود سیلی نزدم و کلی هم کتک زد،دارم جدا میشم خداروشکر ...

چرا میزاری بزنه تو خیلی با ارزشی نبتاید بزاری بزنه اگه یه بار میزد همون اولش باید میرفتی 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
پس ب خاطر جدایی داره این حرفا رو میزنه..اصلا اصلا ذهنتو درگیر نکن اون از جای دیگه اعصابش خورده...برا ...

نه عزیزم اینا مال خیلی وقت پیشه،اصلا بحث جدایی نبود،یه دعوای ساده داشتیم و قهر 

چرا میزاری بزنه تو خیلی با ارزشی نبتاید بزاری بزنه اگه یه بار میزد همون اولش باید میرفتی 

خب بعدش اومد کلی عذرخواهی و التماس و..ولی باز تکرار کرد منم اقدام کردم برای جدایی

وا کسی به زنش اینجور حرفارو میزنه آخه 😑 اگ شوهره من اینجوری بم میگف قشنگ دست میذاشتم روگردنش خفش م ...

نمیدونم چطور به خودش اجازه میداد ولی از خودم تعجب میکنم که تحمل میکردم انگار مسخ شده بودم

عزیزم ی نمونه ازین عوضیارو من داشتم و جدا شدم اصن تردید نداشته باش لحظه ای خدارو شکر ک بچه نداری خود ...

اره عزیزم الان احساس رهایی دارم و ارامش با اینکه هنوز اول راه طلاقم

نمیدونم چطور به خودش اجازه میداد ولی از خودم تعجب میکنم که تحمل میکردم انگار مسخ شده بودم

خب عزیزم حتما فک میکردی خودش بالاخره پشیمون میشه دست ازین اخلاقش برمیداره 

نمیخاستی زندگیتو خراب کنی