2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون این حرفها رو بهتون بزنه چکار میکنید؟؟ اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف میزدم اگه هی بگه خرابی خرابی سیله میزنم بهش میگم ذهن تو خرابه خدا اذت نگذره بعدم میزارم میرم

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
یادم نیست بخدا ولی فکر کنم سر همین که چرا دایم نگران بابام هستم و میبرمش دکتر و..

زدی دست بزن و فحاشی و یه عالمه خاستی جدا شی پس جدا شو و سوال نپرس. راحت کن خودتو

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
چی یه جوری بود؟اینقدر راحت به همسرش میگه خراب،اینم من که همه روی نجابتم قسم میخورن

ن منظورم  اینه حرفاش چرت بود 

درگیر عشق یکطرفه.  اون کس دیگه ای میخواد ک اصلا دوسش نداره منم ک دوسش دارم اما اون ......
زدی دست بزن و فحاشی و یه عالمه خاستی جدا شی پس جدا شو و سوال نپرس. راحت کن خودتو

اره عزیزم توی جدایی که مصمم هستم ولی الان این پیامها رو میخونم میبینم چه صبر احمقانه ای داشتم من

این سالمه؟؟؟

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

بگو مرد مسئولیت پذیر و خوب نمیذاره زنش بره راه خرابی

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
اره عزیزم توی جدایی که مصمم هستم ولی الان این پیامها رو میخونم میبینم چه صبر احمقانه ای داشتم من

به نظرم تو فحاشی نکن ادمایی فحاشی میکنن که بیشعورن تو باشعور باش ولی سیلرو هستم 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
باهاش حرف میزدم اگه هی بگه خرابی خرابی سیله میزنم بهش میگم ذهن تو خرابه خدا اذت نگذره بعدم میزارم می ...

همه این کارا رو کردم ولی همیشه حق به جانب بود سیلی نزدم و کلی هم کتک زد،دارم جدا میشم خداروشکر 

خیلی راحت،گفتم اینا رو اصلا فرق نمیکرد،البته دیگه دارم جدا میشم

خودش اهل خیانته؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه