2777
2789
عنوان

رانندگی زنان

693 بازدید | 27 پست

خانوما شوهرتون میزاره رانندگی کنین یا ن. من شوهرم وقتی میشینم کلی غر میزنه ک استرسی میشم. ولی وقتی نیست بهتر میشینم الانم سرکاره ماشین رو بر میدارم ولی بلد نیستم عین خودش پارک کنم خودمو لو میدم. اونم کلی غر میزنه. شوهراتون چه جوری ان؟ 

گواهینامه نداری؟من بهش اطلاع میدم که دارم میرم بیرون خدایی نکرده تصادف کنم  اونم با بچه پشیمونیش برا خودمه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

من از مجردی رانندگی می کردم

بعد ازدواج اومدم شهری که مردمش تو رانندگی کمتر پیرو قانونن یکم سخت کرده شرایطو ولی کاری نداره شوهرم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل این ک آشنا شیم رانندگی میکردم

کلا رانندگیمو قبول داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بنده مجردم و اینو میدونم که رانندگی کردن یک شخص به کس دیگه مربوط نیست میتونید از اینترنت یاد بگیرید یا دو جلسه با مربی حرفه ای کار کنید 

مگه همسرتون از شما اجازه میگیره یا وقتی میشینه شما غر میزنی ک ایشون این رفتارو داره؟

انقدر بشین ک حرفه ای شی شما چیزی از بقیه کم نداری

گواهینامه نداری؟من بهش اطلاع میدم که دارم میرم بیرون خدایی نکرده تصادف کنم  اونم با بچه پشیمونی ...

نه ندارم. الانم حاملم. ولی میخوام بشینم ک دستم روون بشه. میگه تا استاد نشی نمیفرستمت کلاس

منم بیشتر تو جاده میذاره بشینم پشت فرمون ، تو شهر زیاد نشستم ، اکثر مردا اعصاب اموزش رانندگی ندارن و غر میزنن 

من تنها میترسم با ماشین برم بیرون، با همسرم بیشتر احساس ارامش میکنم تو رانندگی

من از مجردی رانندگی می کردم بعد ازدواج اومدم شهری که مردمش تو رانندگی کمتر پیرو قانونن یکم سخت کرده ...

منم تو شلوغیا نمیشینم  فقط جاهای خلوت ولی برا همونم غر میزنه

نه ندارم. الانم حاملم. ولی میخوام بشینم ک دستم روون بشه. میگه تا استاد نشی نمیفرستمت کلاس

چ حرفا بگو مردم میرن کلاس استاد میشنمن از کجا باید یاد بگیرم اگ پولشو داری برو بده مربی یادت بده

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
چه عالی تصادف نکردی؟ 

چرا تصادف کردم

ولی خب اتفاقه برا هرکسی ممکنه پیش بیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نمیده بهم حونش به ماشینش بسته س میگه با مربی برو‌تمرین پولش با من

ایول کاش اینم میزاشت من با مربی برم. مربی با حوصله تره اخه. پولش رو جور کردم میخوام بی خبر ثبت نام کنم