2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستش دارم و تحسين اش ميكنم

اما خدايي منم پول و موقعيت اينو داشتم همه اين كارها رو شايد حتي بيشتر انجام ميدادم والا ادم معروف و پولدار خير هم ميشه اخرش هم جاش تو بهشته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

جوووووونززززززز

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            
من دوستش دارم و تحسين اش ميكنم اما خدايي منم پول و موقعيت اينو داشتم همه اين كارها رو شايد حتي بيشت ...

من  دستم باز بود الان تو یمن شهید میشدم

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            

همه دنیا باید با هم این مدلی باشیم چون همه انسانیم. 

تا وقتی محبت و مهربانی هست چرا جنگ😣

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من دوستش دارم و تحسين اش ميكنم اما خدايي منم پول و موقعيت اينو داشتم همه اين كارها رو شايد حتي بيشت ...

خیلی آدم پولدار و معروف هست اما اصلا از این کارا نمیکنن

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..
تو کارای بشر دوستانه خوبن  ولی جالبه که هیچ کس اشاره نمیکنه به این که ایشون نفر سوم یه رابطه ش ...

متوجه نشدم 🤔

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

تو کارای بشر دوستانه خوبن  ولی جالبه که هیچ کس اشاره نمیکنه به این که ایشون نفر سوم یه رابطه ش ...

خب اون زندگی خصوصیشه، تجسس هم کار درستی نیست.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

ولی یه چیزی بگم. ماها یاد گرفتیم اونارو برا خودمون بت کنیم. 

ایشون کارش خیلی خوبه تو این شکی نیس. ولی همین کارو یکی از سلبریتی های داخلی ما انجام می‌داد بهش می گفتن به خاطر عکس این کارا روکرده و دروغه و اینا

ولی یه چیزی بگم. ماها یاد گرفتیم اونارو برا خودمون بت کنیم.  ایشون کارش خیلی خوبه تو این شکی ن ...

آره، اگه ایرانی بود بهش میگفتن سلبریتی حکومتی!

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃