من میخوام یخچال بخرم موندم چه ماذکی بخرم خارجی که وسعمون نمی رسه مجبوریم از برندهای ایرانی بخریم کیا تازگی یخچال خریدت ؟چه مارکی خوبه چند تا پیشنهاد بدید میخوام قبل سال جدید بخرم معلوم نی باز بعد عید چی بشه
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الان نه،اول زندگی جو گیر شدم پولش هم داشتم ولی رفتم هیمالیا خریدم بدترین خاطرات دعوامون سر اون جنازه سفید دراز بود،چند برابر خریدش خرج تعمیرش شد ،همون سالها ساید سامسونگ خریدم ولی کاش از اول نمیرفتم سراغ اون کوفتی
والا تعریفشو شنیدیم بعد موقع خرید دیدیم فضاش نسبت به خیلی یخچالا بهتره تحقیقم کردیم اکثرا راضی بودن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الان نه،اول زندگی جو گیر شدم پولش هم داشتم ولی رفتم هیمالیا خریدم بدترین خاطرات دعوامون سر اون جنازه ...
سر یخچال جهیزیتون دعوا کردین😳
خراب میشد،یخچال کار نمیکرد فریزرش اضافه کاری میکرد خوراکی ها رو سنگ میکرد،اره چندین بار خراب شد،هماهنگی با تعمیرکار سخت بود،هزینه تعمیراتش،چیه عزیزم شما سر مسائل هسته ای بحثتون میشه؟
خراب میشد،یخچال کار نمیکرد فریزرش اضافه کاری میکرد خوراکی ها رو سنگ میکرد،اره چندین بار خراب شد،هماه ...
نه ..من خودم از الان به همسرم گفتم لوازم برقی عین هندونه دربسته اس پدر منم نمیگه به فروشنده که یخچال بد بده مثلا پس اگه فردا تقی به توقی خورد حق اعتراض نداری