2777
2789
عنوان

از بین یخچال های ایرانی کدومو پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست
تازگیا خریدید؟دوقلوشو؟

بله ...نه ما یخچالشو خریدیم چون فریزر داشتیم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم شنیدم میگن بردش خیلی حساسه خراب شهدرست بشو نیست،شما هیمالیا دارید؟

الان نه،اول زندگی جو گیر شدم پولش هم داشتم ولی رفتم هیمالیا خریدم بدترین خاطرات دعوامون سر اون جنازه سفید دراز بود،چند برابر خریدش خرج تعمیرش شد ،همون سالها ساید سامسونگ خریدم ولی کاش از اول نمی‌رفتم سراغ اون کوفتی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

راضی هستید؟

والا تعریفشو شنیدیم بعد موقع خرید دیدیم فضاش نسبت به خیلی یخچالا بهتره تحقیقم کردیم اکثرا راضی بودن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الان نه،اول زندگی جو گیر شدم پولش هم داشتم ولی رفتم هیمالیا خریدم بدترین خاطرات دعوامون سر اون جنازه ...

سر یخچال جهیزیتون دعوا کردین😳

سر یخچال جهیزیتون دعوا کردین😳

خراب میشد،یخچال کار نمیکرد فریزرش اضافه کاری میکرد خوراکی ها رو سنگ میکرد،اره چندین بار خراب شد،هماهنگی با تعمیرکار سخت بود،هزینه تعمیراتش،چیه عزیزم شما سر مسائل هسته ای بحثتون میشه؟  

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خراب میشد،یخچال کار نمیکرد فریزرش اضافه کاری میکرد خوراکی ها رو سنگ میکرد،اره چندین بار خراب شد،هماه ...

نه ..من خودم از الان به همسرم گفتم لوازم برقی عین هندونه دربسته اس پدر منم نمیگه به فروشنده که یخچال بد بده مثلا پس اگه فردا تقی به توقی خورد حق اعتراض نداری

الان نه،اول زندگی جو گیر شدم پولش هم داشتم ولی رفتم هیمالیا خریدم بدترین خاطرات دعوامون سر اون جنازه ...

الهی، حتما پیشنهاد شما بوده دعوا شده

اللهم عجل لولیک الفرج