2777
2789
عنوان

از بین یخچال های ایرانی کدومو پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست
نه ..من خودم از الان به همسرم گفتم لوازم برقی عین هندونه دربسته اس پدر منم نمیگه به فروشنده که یخچال ...

دقیقا ما تو این زمینه اصلا شانس نداریم همش بد از آب در میاد

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا ما تو این زمینه اصلا شانس نداریم همش بد از آب در میاد

خب تقصیر شما که نیست به قول فروشندهه همون مارکای معروفم امکانش هست از چندتاش یکی دوتاش بد دربیاد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه. من دارم. سال 96گرفتم. اسنوا یا دیپوینت ببین خوبه یا نه

اونموقع خوب بود جدیدا افتضاح شده خود فروشنده جلو ما کشوی فریزرو اورد بیرون یه ضربه زد کشو ترک خورد

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا از بین چندتا خرابش شانس ما میشه

انرژی منفی نده که جذبش کنی😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

من نمایندگی اسنوا رفتم از یخچالش خیلی خوشم اومده بود ولی گفتن تحویل بعد عیده بعد اوندم تو پیجش دیدم همه شاکی ان یه نفر رضایت نداشت از کیفیت و خدمات پس از فروشش ،همه هم میگفتن چند ماهه پولمونو دادیم یخچالو تحویل ندادن دیگه نظرم برگشت کلا

اللهم عجل لولیک الفرج
دپقلوشو؟خوبه راضید؟

نه دوقلو نیست از اینا که فریزر بالا یخچال پایین هست اره راضیم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
همیشه تو خرید جهیزیه. انرژی مثبت بده. من خودم دستمون خیلی خالی بود اما بهترین هارو گرفتم توکل بخدا ک ...

من خودم اینجوری ام ولی شوهرم فاز منفی میده می بینی همون انفاق هم می افته ،هرچی هم بهش میگم فایده نداره

اللهم عجل لولیک الفرج