2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر ؟؟😃😏😏

451 بازدید | 47 پست

با سلام 

من قبلا این تایپیک و گذاشته بودم الان دوباره با جزئیات میگم تو رو خدا اگ میتونین راهنماییم کنید شرایط خیلی سختی واسم 

من حدودا نه سال ازدواج کردم خانواده ی شوهرم از اول راضی به ازدواج ما نبودن و فقط بخاطر اصرار شوهرم پا پیش گذاشتن اون دورانم اصلا بهم احترام نمیگذاشتن نه زنگی نه پیامی اصلا هیچی انگار زوری بودم من واسه هر مناسبتی اصلا واسم کادو نمی اوردن یا اگ میوردن نصف و نیم انگار فقط بخاطر اینکه بگن ما وظیفمون و انجام دادیم بعدشم ک وارد خانواده اشون شدم یک سال پیش خودشون زندگی کردم و ناخواسته ۳ ماه بعد از ازدواجم باردار شدم شوهرم سرباز بود و تقریبا اخراش بود پدرشوهرم زمین کشاورزی داشت ولی هر چی اصرار کرد بهش زمین ندادن که بکاره و ما چندین بار سر این موضوع دعوا کردیم که پدرشوهرم تو صورت من بهم میگفت من دوس دارم به اون یکی پسرم بدم ولی به این نمیدم بگذریم که چقد تحقیرم کردن بعدم که فهمیدن بچم دختر گفتن چرا باردار شده ما دختر نمیخاییم چون برادر شوهرم یک دختر داشت و اونجام چقد حرصم دادن من و شوهرم دعوا داشتیم ولی اونا از اینکه ما دعوا داشتیم فقط خوشحالیشون و نشون میدادن دریغ از همدردی هر جوری بود این چند سال گذشت و شوهرم سردفتر اسناد رسمی شد بعدش پدرشوهرم گفت حتما حتما باید برادر شوهرم بیاد اونجا کار کنه خرج برادر شوهرمو و خودش میداد و اون موقع ک ما محتاجشون بودیم همین برادر شوهرم نذاشت به ما زمین بدن من رفتم قهر خونه ی پدرم و گفتم یا جای اون اونجاست یا جای من بعدشم دعوای بدی شد و من الان باهاشون قطع رابطه ام که همون موقع ام خیلی بهم توهین کردن و حرف های بدی پشت سرم زدن الان نزدیک عید شده من با همشون قطع رابطه کردم نمیدونم واسه عید من پا پیش بذارم و برم خونشون یا نه به همین روال ادامه بدم اینم بگم بعد قطع رابطه با اونا یک بارم دعوامون نشده با شوهرم الان بخاطر حرف مردم و اینکه شوهرمم اصرار داره ک من باهاشون اشتی کنم نمیدونم کار درست چیه تو رو خدا اگه ممکن راهنماییم کنید چون کسی نیست راهنمایی ام کنه 

فقط موقع عبد و مناسبتا برو تا شوهرم بهونه ای نداشته باشه بگو ب احترامشون میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتی نکن اگه واقعا بین تو وشوهرت دعوا میندازن باارامش زندگیتوکن باهاشون اشتی نکن

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
اینقد ازشون کینه و نفرت دارم ک نمیدونم خودم و چجوری راضی کنم برم 

فقط ب این دلیل ک شوهرت بهانه ای نداشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

برادرشوهرت اگر میومد دفترخونه کار میکرد، میخواست دفتریار بشه یعنی؟ یا کارمند معمولی ؟

در هر حال الان شرایط مالی همسرت خیلی خوبه، برادرشوهرتم درصدی درآمد داشت.... باز وصع شما بهتر میتونه باشه

ولی اینکه از جیک و پوک دفترخونه باخبر میشد بده.... و اینکه سردفتر باید بتونه به دفتریارش اعتماد کنه‌... به نظرم کار خوبی کردی نذاشتی.... الان دفتریار شوهرته ؟

خودمم نظرم همینه که کلا واسه همیشه بذارمشون کنار کلا تبعیض هاشون خیلی زیاد بود تقریبا دو کوچه با ما ...

بشین خونه ت عزیزم 

اگه اونا اومدن جلو آشتی کن ولی دوری و دوستی رو رعایت کن و سرسنگین و محترمانه