2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر ؟؟😃😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 47 پست
خب بهانه داشته باشه  چرا باید آدم غرور خودشو بشکنه وقتی طرف مقابل مقصره ؟ قاعدتاً کسی که توهی ...

این جور ک فهمیدم شعور توی خانواده شوهرش صفره فردا پس فردام پسرشون پر میکنن ک ال بل  اینجا سیاست جواب میده فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اشتی نکن اگه واقعا بین تو وشوهرت دعوا میندازن باارامش زندگیتوکن باهاشون اشتی نکن

تازه خودشونم یه جوری نشون میدن که ما که کاره ایی نیستیم شما خودتون با هم دعوا دارین الان ک قطع رابطه ام بخدا ب آرامش رسیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خواهر شوهرام ودوتا برادرشوهرام نزدیک دوساله قطع رابطه کردم وراحت شدم واما اینو بگم پدر ومادر شوهرت احترام بزار وسیاست به خرج بده احترام بزاری خدا اجرش میده وبا سیاست  وجلو شوهرت احترام داشته باش وطوری رفتارکن که احترامشان داری ولی اگر دلت نمیخواهد سرد باش ولی نه زیاد من الان خانه پدرشوهرم میرم احترامشان دارم ولی زیاد گرم نمیگیرم شوهرم هم اصلا کاری نداره فثط به خاطر شوهرم چون عاشقشم میرم وبا سردی من الان مادرشوهرم عاقل شده واون احترام بهم بیشتر میذاره ولی با خواهر شوهرها وبرادرشوهرها قطع رابطه ونفس ما میکشیم وحرفی نمیاد ونمیره شوهرم هم خوشحاله چون اونها مقصر بودند از بخیلی وحسودی الحمدلله من محتاجشان نیستم وغروروم برایشان نمیشکنم  

آره بابا 

🙄🙄🙄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شماب خاطر شوهرت برگی کن پاپیش بذارتاتو چشم شوهرتم عزیز بشی اما با شوهرت قرارداد کن بگو اگه مثل قبل ...

خیلی سیاست مدار مادر شوهرم منم اوایل ساده بودم و سنم کم بود خیلی بهم ضربه زدن 

عزیزم من اگه بودم عیدو بخاطر همسرم میرفتم که اونم متوجه بشه شما براش اهمیت دارید

اگه هم رفتار نا مناسبی دیدید خب همسرتونم متوجه میشه

چون به نظر خودم قطع رابطه کامل با خانواده همسر اشتباهه مگه موارد خیلی خاص

اما خب بعدش مناسبتی چیزی هست برو اگه نیست رفت و آمد زیاد نداشته باش تا حرمت ها حفظ بشه

من باشم عمرا پا پیش نمی‌ذارم  به شوهرم بگو اونا باید بیان عذرخواهی و پا پیش بزارن  اگر ا ...

من خیلی ساده بودم و همش واسشون دلسوزی میکردم نگو اونا فقط دنبال دشمنی با من بودن اخه شوهر من از بقیه پسراش سرتر و فک میکنن من هم سطح خانواده اشون نبودم 

خیلی سیاست مدار مادر شوهرم منم اوایل ساده بودم و سنم کم بود خیلی بهم ضربه زدن 

سعی کن بیشترنزدیک همسرت باشی چون یا جلو همسرت رفتاربدی نمیکنن ک پسرشون بفهمه 

یااگه کاری کردن همسرت متوجه میشه و دیگه ازت توقعم نمیکنه

نه اخه خودشم میدونه که اونا چقد بلا سر من اوردن و من و تحقیر کردن خودشم تحقیر میکردن ولی خودش نمیتون ...

پس نرو آرامش خودتو بهم نزن یا فقط عید و برو دیگه نرو

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
نه اخه خودشم میدونه که اونا چقد بلا سر من اوردن و من و تحقیر کردن خودشم تحقیر میکردن ولی خودش نمیتون ...

دقیقا منم ازینکه تو پست قبلیم گفتم قطع رابطه کامل اشتباهه مگه تو موارد خاص برا همین گفتم

چون زیاااد دیدم که تو قطع رابطه کامل به مرور مرد نسبت به زن بدبین میشه و هییبچوقت چه زن چه مرد هیچکدوم نمیتونن تا ابد خانواده شونو کنار بزارن 

برا همین عید رو برو اما بعدش مراقب باش

ببین عزیزم خانواده شوهرت بدن بیمارن

تو تنها راهی ک باعث ارامش خودته رو پیش بگیر

یعنی سلامت روانی و روحی تووبجت و شوهرت از رفتوامد بااونها مهمتره 

وقتایی ک خانواده شوهر بدن تو فرضو براین بگیرک شوهرت پدرو مادر نداره باخودت فک کن مردن 

و شوهرت یتیمه در واقع بااین خانواده ک داره یجور یتیمه ک خانواده داره ولی ابداااا به شوهرت توجه ندارن نداشتنش بهتراز داشتنشه 

بنابراین تمام انتظارات و توقعاتتو بریز دور هیچ توقع و انتظاری ازشون نداشته باش فک کن پدر شوهر مادر شوهر نداری 

ادم تازمانی ک توقع و انتظار داره حالش بده و عصبی میشه پرخاشگر میشه ناراضی میشه

بخاطر ارامش خودتو بچتو شوهرت ک یه خانواده سالم هستین اولا هیچ توقعی دیگه نداشته باش 

دوما بذارشون کنار این رابطه ازهیچ زاویه منفعتی ک برات نداره فقط موجب حال بدته و اسیب روحی روانی

ولشون کن اصلا کارت نباشه بهشون اونطرفا هم نرو ک بچت تربیتش تحت تاثیر این دیوونه ها قرار بگیره

درمورد شغل برادرشوهرت کارت نباشه هرچقد بدم باشه کارش مساله بین شوهرتو داداششه اصلا دخالت نکنی بهتره 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

برادرشوهرت اگر میومد دفترخونه کار میکرد، میخواست دفتریار بشه یعنی؟ یا کارمند معمولی ؟ در هر حال الا ...

اره دفتریار شده منم دلم نمیخواست بیاد هم اینکه بقول شما دلم نمیخواست از درامدمون خبردار بشن با اینکه باهاشون دعوا کردم اینقد اویزونن که دوباره با وجود دعوا و قطع رابطه ی من دوباره اومده